RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 21. detsember 2015

Mart Helme: massiimmigratsiooni mahitajad väärivad hukkamõistu


Haapsalus toimus täna meeleavaldus valitsuse migratsioonipoliitika ja pagulaste vastuvõtmist korraldava MTÜ Pagula tegevuse vastu. Konservatiivse Rahvaerakonna esimees Mart Helme ütles meeleavalduse avakõnes, et hukkamõistu väärivad MTÜ-d ja sihtsutused, mida rahastavad Euroopa Liidu institutsioonid ja mis on kutsutud ellu vaid selleks, et immigrante eestlastele armsaks muuta. „Kurvastav on see, et seal, kus on lootust eurorahadele käppa peale panna, hakkavad kohe tiirutama šaakalid. Teisiti ei ole võimalik nimetada kõiki neid MTÜ-sid ja sihtasutusi, mis tegelevad meile pagulaste armsaks muutmisega,“ ütles Helme.

 „Ma ei usu, et nende MTÜ-de ja sihtasutuste inimesed südames niiväga sallivad on ja armastavad erivärvi inimesi. Nad armastavad hoopis erivärvilisi rahakupüüre.“ Helme osutas, et nõukogude ajal suhtus eesti rahvas põlglikult kollaborantidesse, kes oli läinud okupatsioonivõimude teenistusse. “Nüüd me näeme nende MTÜ-de ja sihtautuste näol tekkimas uut kollaborantide seltskonda, keda ei huvita, mis saab eesti rahvast. Neid huvitab ainult see, kuidas saada eurorahale küüned taha.” Helme sõnul on see, et hetkeseisuga pagulased Eestisse tulla ei taha, Konservatiivse Rahvaerakonna tubli töö tulemus. „See on tänu sellele, et oleme järjekindlalt üle Eesti korraldanud meeleavaldusi ning öelnud välja, et me ei soovi siia võõraid sellises koguses, mis ei võimaldaks meil enam säilitada Eestit Eestina.“

 Külma duššina mõjus Helme jutu taustal eurosaadik Urmas Paeti tänane intervjuu, kus ta ütles, et Kreekas ja Itaalias viibinud immigrandid on sealt juba lahkunud heaoluriikidesse Saksamaale ja Rootsi ning ilmselt Eestisse ei tulegi. Küll aga soovitas Paet hakata selle asemel immigrante Eestisse tooma otse Jordaania, Liibanoni ja Türgi pagulaslaagritest: “Kui EL loob võimaluse taotleda asüüli juba nendes laagrites ning positiivse otsuse korral on inimeste ees võimalus saada Euroopas varjupaika näiteks Eestis, Lätis või Rumeenias või üldse mitte Euroopasse pääseda, siis kindlasti pigem valitakse esimene võimalus,” rääkis Paet. Kelle huvides Paet sellist oma rahva suhtes vaenulikku ideed propageerib pole teada, kuid ilmselt jagatakse antud suuniseid Euroopa Komisjonist, et lõhkuda rahvusriikide patriootlikud mõtteviisid. Uute Uudiste meelest tuleb aga sellistele rumalatele “ettepanekutele” igati vastu seista.
UU

Allikas: http://uueduudised.ee/mart-helme-massiimmigratsiooni-mahitavad-mtu-d-ja-sihtasutused-vaarivad-hukkamoistu/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP