RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 21. juuni 2013

AVALIK KIRI KAITSEMINISTRILE

HR.URMAS REINSALU EESTI VABARIIGI KAITSEMINISTER 14.06.20013
 
Kaitsevägi, kaitseministeerium, kaitseminister on seatud kaitsma Eesti Vabariigi ja tema kodanike elulisi huve, ning tema territoriaalset terviklikkust.
 
Eesti riigi sünniga saadud ja 02.02.1920 a.Tartu Rahulepinguga kinnitatud Eesti riigipiiri muutmine on vaieldamatult otsene rünnak Eesti riigi vastu. See on Eesti riigi lõhkumine nii füüsilises kui vaimses, poliitilises kui juriidilises mõttes, mis siiani tervikpildina on hoidnud Eesti rahvast optimistlikul arenguteel, usus ja jätkuvas lootuses säilitada Eesti riik ka eestlaste tulevastele põlvedele.
Ajal, mil iseseisva riigina oleme Euroopa Liidu liige ja NATO liikmena tema kindla kaitse all, on paljudele arusaamatu, miks Eesti riigivõim nii meeleheitlikult ja vabatahtlikult püüab ära anda oma niigi väikese riigi 5,2% territooriumist koos Eesti riigi kodanike ja nende õigustega oma esivanemate varale, sellel territooriumil leiduvate Eesti Vabariigi maavaradega.
Selline käitumine on seletatav ainult sellega, et Eesti riigivõim ei ole täielikult vabanenud endisest okupandist s.t. Kremli diktaadist. Sellest ka põhjendus- kõik valitsused on tahtnud uut piirilepingut. Paljud Eesti valitsusjuhid, valitsuse ja riigikogu liikmed on endiselt mõjutatavad nõukogudeaegsete jätkuvate seoste tõttu.
Eesti ei ole okupatsioonist vabanenud ei territoriaalselt ega riigivõimu teostamise mõttes. Nüüd tahetakse osalist okupatsiooni uue piirilepinguga eestlastele põlistada ja Euroopa Liitu sunnitakse seaduslikuks tunnistama üht staliniaegset kompartei juhtimisel sooritatud kuritegu-Eesti riigipiiri muutmist. Kui ühe kuriteo seadustame, kuidas suhtume siis massilisse küüditamisse, vangistamisse, tapmistesse, mida kõiki on Euroopa Parlament nimetanud- inimsuse vastasteks aegumatuteks kuritegudeks, kaasa arvatud ka Eesti Vabariigi piiri muutmist?
Eesti riigivõim, kui kannataja poole esindaja, ise on asunud agressori poolele, hakanud kuriteo salgamisega kurjategiat kaitsma. Okupatsiooniaegse piirijoone seadustamisega Eesti riigivõim ise eitab Eesti Vabariigi okupeerimist ja kinnitab astumist vabatahtlikult NSVL-i koosseisu, mis ongi Kremli võimuesindajate peamine soov- kuritegu Eesti riigi ja rahva vastu ei toimunud. Tartu Rahuleping on eestlaste endi poolt tühistatud NSVL-i koosseisu astumisega. Kremli jaoks ei ole ükski leping nii tugev nagu Tartu Rahuleping, sest ta on saadud Eesti riigi sünniga, tunnustatud teiste riikide poolt ja seda on võimatu eitada.
Hr. kaitseminister, Eesti Vabariigi Põhiseaduse vastane tegevus riigipiiri muutmisel pettepõhjenduste varjus, ilma rahva arvamust küsimata, on samalaadne Eesti rahva reetmine kurjuse impeeriumi teenimisel nagu seda tehti 1940 a. NSVL-i astumisega.
Eesti omariikluse kaljukindla fundamentaalse aluse, Tartu Rahulepingu isegi riive tekitab täiesti uue juriidilise olukorra Eesti riigi jaoks ja destabiliseerib praeguseks kujunenud enamvähem rahuliku olukorda. Rahvas tahab rahu ja õiglust aga mitte Eesti riigi ja rahva väärikuse alandamist.
Hr. Urmas Reinsalu, Eesti Vabariigi kaitseminister , millal Te alustate Eesti riigi ja rahva huvide kaitsmist? Mis peaks veel juhtuma, et kaitsevägi ja kaitseliit hakkaks tõkestama Eesti riigi ja rahva vastaseid tegevusi, Eesti riigi lammutamist? Kas Teile on veel vähe, et 42000 last on Eestimaal absoluutses vaesuses, 23000 last on äärmises vaesuses, tööjõuline elanikkond on sunnitud Eesti riigist jätkuvalt lahkuma, pered kaotavad oma eluasemed, poliitikud varastavad nn.jok-skeemide abil miljonitesse ulatuvaid riigi varasid ja raha...
Endine kommunist A. Ansip ning teised tema sarnased ei muutu ja ei saa tegutseda teisiti, arvestades nende nõukogudeaegseid ametikohti ja tegevust.
Teie, Urmas Reinsalu ja teised noorema põlvkonna esindajad, olete mineviku halbadest mõjudest vabad ja saate pöörata Eesti riigi arengu uuesti sellele suunale millest unistasime Eesti Kongressil, Lauluväljakul, Rahvarinde üritustel, Balti Ketis. Ühinege minister hr. H-V Seederi arvamustega uuest piirilepingust ja tõmmake ka teised IRL liikmed õigluse kaitsele.
Ausus, õiglus, ligimesearmastus viib elu edasi ja seda on vaja nii Eestile, Venemaale kui teistele riikidele ja rahvastele.
 
Jüri Vaidla
Vanaisa Petserimaalt
 
Allikas: FaceBook

1 kommentaari:

Anonüümne 3. märts 2015, kell 10:50  

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed
erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP