RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 27. juuni 2013

Eesti Konservatiivne Rahvaerakond: Parts, astu tagasi!

ärileht.ee
        
Eesti Konservatiivne Rahvaerakond: Parts, astu tagasi!
Foto: Andres Putting
 
Konservatiivne Rahvaerakond soovitab viivitamatult lõpetada eksperiment eesti rahvaga ning tuua elektri hind taas riikliku reguleerimise alla. Ühtlasi on erakond seisukohal, et majandusminister Juhan Parts peaks totaalse ebakompetentsuse ja poliitilise võimetuse tõttu tagasi astuma.

Praegune absurdselt kõrge elektrihind on erakonna hinnangul veenvaks tõestuseks, et elektriturg ei ole mitte avanenud, vaid tarbijad on jäetud monopoolsete suurtootjate kuritarvitada.
„Meile räägiti muinasjutte, kuidas turusurve hoiab elektri hinna all ja eriti suvel on see imeodav,“ selgitas erakonna esimees Mart Helme. „Nüüd me siis näeme, kuidas elektritootjad manipuleerivad karistamatult turgu, tekitades meelega elektri puudujääki samaaegsete remontide ja väidetavate avariisulgemistega. Valitsus laiutab ainult käsi, kuidas küll odav elekter Põhjamaadest meile ei jõua ja kuidas Läti-Leedu kaitsevad oma siseturgu, ajades sellega meil elektri kalliks," märgib Helme erakonna pressiteates.
Isegi pime ja loll peaks Helme sõnul nägema, et olukord, kus vaesed eestlased peavad maksma soomlastest või rootslastest kaks-kolm korda kallimat elektri hinda näitab, et mingit elektriturgu ei ole, börs ei toimi ja eesti inimesed kannatavad monopolide karistamatu väljapressimise käes.
"Meie erakonna seisukoht on algusest saadik olnud: elektri turgu sellisel kujul avada ei tohi, sest see toob kaasa inimeste elatustaset ja eesti majandust ruineeriva elektrihinna tõusu. Tulemuste eest vastutab valitsus ja eelkõige Juhan Parts, kes tuleks ametist tagandada,“ ütleb Helme.
Konservatiivne Rahvaerakond leiab, et halvasti läbi mõeldud ja ettevalmistatud elektrituru nii-öelda avamine tuleb lõpetada, elektri hind Eestis uuesti riikliku kontrolli alla võtta ning elektri eksport riiklikuks monopoliks muuta.

Allikas: http://arileht.delfi.ee/news/uudised/eesti-konservatiivne-rahvaerakond-parts-astu-tagasi.d?id=66347502

1 kommentaari:

Anonüümne 3. märts 2015, kell 10:44  

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP