RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 18. juuni 2013

Sõltumatu Infokeskus sai 25 aastaseks

SI-1

Eesti teabeagentuur Sõltumatu Infokeskus  alustas tegevust täna 25 aastat tagasi ametlikust ajakirjandusest sõltumatu ja tsensuurivaba ühiskondlik-poliitilise foorumina.
Aastatel 2005  kuni 2012 tegutses SI internetiportaalina. Peale vahepealset pausi jätkame õige pea internetiportaalina,  mis jaguneb kahte ossa - Sõltumatu Infokeskus ja SI Uudised.

17. juuni 1988 esitles Sõltumatu Infokeskus oma eesmärkidena teabevahendust, sõna- ja trükivabaduse kui esmaste inimõiguste teostamist, ühisürituste koordineerimist ja õigusalast nõustamist.
Kuigi need eesmärgid on väga aktuaalsed ka täna, säeb Sõltumatu Infokeskus praegu oma esmasteks eesmärkideks:

igati kaasa aidata 1918. aastal loodud Eesti Vabariigi taastamisele restitutio ad integrum;
pakkuda teabelevi võimalust Eesti Vabariigi taastamise eest seisvatele üksikisikutele ja organisatsioonidele;
seista vastu kõlbelisele laostumisele ja võõrideoloogiate sissetungile, globaliseerumise ja eurointegratsiooni sildi all toimuvale eesti rahva ja riikluse hävitamisele.

SI Manifest: http://sikeskus.ee/manifest-tarvis-taastada-eesti-iseseisvus/

Sõltumatu Infokeskus - http://sikeskus.ee - püsiväärtusega arvamuslood, artiklid, analüüsid jms
SI Uudised - http://uudis.sikeskus.ee - uudised

SI Twitteris: https://twitter.com/sikeskus
SI Facebook'is: http://www.facebook.com/SoltumatuInfokeskus

SI uudiskirja saab e-postile tellida siit: http://teavitus.net/?p=subscribe&id=3

Sõltumatu Infokeskuse tegevus taastub täismahus lähinädalatel.  Ootame Teie kaastöid, pressiteateid ja uudiseid aadressil si@sikeskus.ee


Peatse taaskohtumiseni,

Sõltumatu Infokeskuse toimetus

3 kommentaari:

Anonüümne 18. juuni 2013, kell 10:42  

Enne tuleks Mait Raunal tasuda oma kohtukulud, mille sekka tulevad ka tema le määratud 100% kulud kostja ehk Eesti Vabaduspartei-Põllumeeste Kogu kohtukulud, lisaks kohtu enda kulud ja järgnevalt ka loomulikult erakonna poolt nädala sees esitatava hagiga seonduvad kulutused.... Kokku teeb see sedavõrd kopsaka summa, et peab siin kommenteerides lihtsameelseid hoiatama: mehel on raha vaja, et maksta oma lollused, mitte anda reklaamipinda, nagu seda välja pakub! Olge ettevaatlikud!

Matti Ilves 18. juuni 2013, kell 12:17  

Selle kommentaari autor võiks avaldada ka oma nime, siis oleks teada kellega on tegemist ja saaks otsustada, kui tõsiselt öeldut võtta.

loan lending plc 3. märts 2015, kell 10:59  

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP