RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 16. juuni 2013

Korruptsioon ja riigi aadlikud Eestis 2013 - EKRE konverents poliitkorruptsioonist


Video link: http://www.youtube.com/watch?v=TeKNY84sBHI

2 kommentaari:

Anonüümne 12. veebruar 2014, kell 15:45  

Eestis õnneks siiski äärmuslikust korruptsioonist rääkida ei saa. Rahvusvahelised näitavad viitavad sellele, et meil on siiski korruptsiooni kontrolli ja tajumisega küllaltki hea seis. Eriti kui võrrelda teiste endiste NSV Liidu liikmete ja idabloki riikidega. Tõsi, Lääne-Euroopa tasemeni on meil veel pikk tee minna. Siiski, äärmuslikust, nn "riigi kaaperdamisest" (state capture), kus üksikud mõjuvõimsad isikud otseselt riigiaparaadi tegevust suunaksid, rääkida ei saa. Pigem on meil tegemist lihtsalt mandunud poliitkultuuriga.

loan lending plc 3. märts 2015, kell 10:59  

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP