RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 6. juuni 2013

EUGEN VEGES: Muudame valimisseaduse selliseks, et see teeks petturite elu kibedaks

Kristiina Ojulandi koheldakse, kui suli. Üldsuse silmis tehti maha, visati erakonnast välja.
Mul pole õrna aimu, kuidas võimuladvikud erakonnakaaslaste panuseid hindavad. Oletan, et üheks kriteeriumiks võiks olla erakonnale lojaalsete arvu (nt erakonnas, piirkonnas, riigis) kasvatamine. Kui kellegi tegevusest tulenevalt toetajate arv kasvab, siis on panus positiivne, kui langeb siis negatiivne. 
Ei tahaks uskuda, et Kristiina Ojulandi teened RE maine allakäigule erilised oleksid. Kogu RE võimuladviku hallolluses leidub närbunuid kohti. Kuidas muidu seletada üldsuse arvamusega mitte arvestamist, enesekriitika puudumist, teiste (sh kaaslaste) halvustamist, üldsuse eksitamist. Ka vaikimine on petmine. 
Kui nüüd isiklikuks minna, siis suurimad teened RE allakäigus peaksid olema Andrus Antsipil. Tema (ülbe) hoiak ja enesekesksus murendab ka kõige siiramate ja heatahtlikumate kollektiivide alustalasid.
Vaagigem Ojulandi toime pandut (inimeste tahtega manipuleerimine). Kõik poliitikud toimivad nii. Kes manipuleerib liikmemaksu tasumisega, kes mõne muu teenega. Riiklikel valimistel saab osta hääle ka kondoomi, apelsini või pastaka eest. Valija tahtega manipuleerimist harrastavad kõik poliitilised ringkonnad, erandeid ei leidu riigikogulaste ega valitsusliikmete hulgast. Miks vaid Ojuland erakonnast välja heideti? Kogu juhatus tulnuks koos saba ja sarvedega poliitilisele prügimäele heita ja rikkumata inimestega asendada.
Eesti oludes pole valituks osutumine sahkerdamiseta (petmiseta) võimalik. Ausaks jäädes ei pääseta juhatustesse, riigikogusse, ühiskassast kompenseeritavatele positsioonidele (sh nõukogud). 
Kui küsite, mida annaks valskuse peatamiseks teha, siis vastan: tagada kõikidele kodanikeühendustele võrdsed võimalused ja lõpetada valitud grupeeringute ühiskassast rahastamine. Valimisseaduse muutmisega teeksime petturite elu kibedaks.
 

1 kommentaari:

Anonüümne 3. märts 2015, kell 12:01  

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP