RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 12. juuni 2013

TEADE: KÕNEKOOSOLEK VABADUSE VÄLJAKUL 13. JUUNIL KELL 18, VABA MIKROFON! "UHKE TARTU RAHU EEST!"

Ansipi valitsus peab piiriläbirääkimisi Venemaaga, kusjuures tal on kavatsus loobuda Tartu Rahust, mis on Eesti riigi kõige tähtsam alusdokument. 87 % eesti rahvast on selle vastu.Aga Ansip muidugi ei hooli eesti rahva arvamusest. Kui 87% on vastu, siis millisest demokraatiast me Eesti riigis üldse saame rääkida. Ansipi tegevus võrdub mitte ainult demokraatia, vaid ka Eesti riigi hävitamisega.
Seepärast nõuame otsekohe läbirääkimiste peatamist ja erakorralisi valimisi, kuna senised võimuorganid on reetnud eesti rahva huvid ja kaotanud täielikult oma usaldusväärsuse!
Kui Eesti, vastavalt oma huvidele ja enda poolt esitatud tingimustele, sõlmib tulevikus piirileppe Venemaaga, siis saab selle aluseks olla ainult Tartu Rahu!

Miina Hint
Heiki Kortspärn
Hannes Vanaküla
Veiko Rämmel
 

1 kommentaari:

loan lending plc 3. märts 2015, kell 11:03  

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP