RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 6. juuni 2013

Konservatiivne Rahvaerakond korraldab konverentsi poliitilise korruptsiooni teemal

Lisatud: 5. juuni
Saada sõbrale
Eesti Konservatiivne Rahvaerakond korraldab reedel, 07.06.2013 algusega 12.00 Tallinnas Rahvusraamatukogus konverentsi „Poliitiline korruptsioon Eestis: VEB fondist Ärma taluni“.
Konverentsil võetakse vaatluse alla korruptsiooni mõju poliitikale ja poliitilistele otsustele, tehakse hariv ülevaade suuremate korruptsioonijuhtumite asjaoludest ning antakse hinnang jokkimisele Eesti tipp-poliitikas. Konservatiivse Rahvaerakonna esimees suursaadik Mart Helme sõnavõtt keskendub küsimusele kuidas mõjutab korruptsioon poliitilises sfääris Eesti julgeolekuriske. Toomas Kümmel annab ülevaate VEB fondi juhtumist ning seletab lahti keeruliste finantskeemida sisulise külje. Saue linnapea ja Konservatiivse Rahvaerakonna volikogu esimees räägib korruptsioonist omavalitsustes, ajakirjanik Andres Raidi ettekandes antakse ülevaade riigiettevõtete markantsematest korruptsioonijuhtudest. Konservatiivse Rahvaerakonna juhatuse liige Martin Helme ettekanne avab korruptsioonilugusid presidendi kantseleis. Publitsist Virkko Lepassalu teemaks on probleemid eesti meedia läbipaistvusel ning endine majanduspolitsei uurija Henri Sepp avaldab ülevaate Eesti Panga kahtlastest tehingutest 1990-ndatel.
„Kuigi ametliku retoorika kohaselt Eestis peaaegu korruptsiooni polegi, on meie meelest asi ikka väga hull,“ selgitab erakonna esimees Mart Helme. „Meil räägitakse palju jokk-skeemidest aga sisuliselt tähendab see ei midagi muud, kui et võimul olevad inimesed on korruptsiooni legaliseerinud ja toimub lihtsalt raha kühveldamine üldhüvede arvelt era- või klikihüvede rahuldamiseks. Meie meelest on terve praegune poliitiline koorekiht korruptsioonist läbi imbunud ja väikese hulga suurärimeestega läbi põimunud. Kohalike valimiste ettevalmistusega seoses tuleb meile tagasisidet pea kõikjalt Eestis — suurim takistus kohaliku elu edendamisel on omameeste skeemid ja käsi-peseb-kätt kokkulepped. Kavatseme sellele tõsiselt keskenduda neis omavalitsustes, kus erakonna nimekirjadega välja läheme,“ ütleb Helme.
Ettekannetele järgneb paneeldiskussioon. Kogu konverents on vaadatav otseülekandes erakonna veebilehelt www.ekre.ee.
Konverents toimub Rahvusraamatukogu suures saalis, on kõigile avatud ja tasuta.

1 kommentaari:

Anonüümne 3. märts 2015, kell 12:01  

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP