RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 12. juuni 2013

UUDISKIRI


Kirjutan Teile lühidalt, et juhtida Teie tähelepanu mõnele olulisele sammule, mille oleme Sihtasutuses Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks viimase kuu jooksul astunud.

Esiteks on mul rõõm teatada, et valmis on saanud videokokkuvõte Teie abil ellu viidud kampaaniast “Kaitskem üheskoos perekonda!” ning allkirjade üleandmisest Riigikogule. Videoga saate tutvuda järgneva lingi vahendusel:

VIDEO: Kampaania “Kaitskem üheskoos perekonda!” kokkuvõte
 
Oleks väga tänuväärne, kui jagaksite selle video kohta sõna ka oma sõprade ja tuttavate seas, mh Facebooki kaudu (kui olete selle kasutaja).

Teiseks, pöördusime avaliku kirjaga Eesti Rahvusringhäälingu poole ja palusime selgitust selle kohta, miks vaikiti meie kampaania täielikult maha, nagu seda poleks toimunudki. Meie pöördumise ERR-i poole leiate siit:

Avalik kiri ERRi juhtkonnale seonduvalt kampaania "Kaitskem üheskoos perekonda!" mahavaikimisega
Eelmise nädala reedel saime ERR-ilt ka ametliku vastuse, mille kokkuvõtte leiate koos minupoolsete kommentaaridega alltoodud lingi vahendusel:

ERR: jätsime kampaania “Kaitskem üheskoos perekonda!” kajastamata kogemata
Nagu näete tunnistavad ERR-i juhid, et arvestades meie kampaania suurt ühiskondlikku tähtsust oli selle kajastamata jätmine viga, ent nad eitavad, nagu nähtuks sellest rahvusringhäälingu ideoloogiline kallutatus.

Kolmandaks, esitasime Tarbijakaitseametile kaebuse seonduvalt kampaaniaga “Kumm on seks”. See vulgaarne kampaania, mis kujutab endast otseselt kõlvatu käitumise propagandat, on meie hinnangul selgelt vastuolus mitte ainult väga paljude inimeste sündsustundega, vaid ka reklaamiseaduses reklaamile esitatud nõuetega. Meie kaebuse teksti leiate siit:
SAPTK nõuab kõlvatu kampaania “Kumm on seks” peatamist
Tänaseks oleme saanud Tarbijakaitseametilt ka vastuse, et kampaania “Kumm on seks” on ka nende hinnangul reklaamiseadusega vastuolus ning et kampaania korraldajatele ja teostajatele on tehtud ettekirjutus selle peatamiseks praegusel kujul.

Lõpetuseks tuletan Teile meelde, et liituksite Facebookis meie lehega “Kaitskem üheskoos perekonda!”, et olulised uudised meie tegevuse kohta jõuaksid kiiresti Teieni. Kõnealuse lehe leiate järgmiselt aadressilt:
Juba järgmisel nädalal peaks Teieni jõudma meie ühise kampaania “Kaitskem üheskoos perekonda!” kokkuvõte, millest leiate olulist teavet meie kampaania käigu ning meie edasiste plaanide kohta.


Tänan Teid taas usalduse ja toetuse eest!
 
Siira lugupidamisega,
Varro Vooglaid
SA Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks juhataja

1 kommentaari:

loan lending plc 3. märts 2015, kell 11:03  

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP