RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 20. märts 2015

Endine luureohvitser, kirjanik Suvorov: Putin lõhkus sõjajärgse tasakaalu, Venemaa variseb kokku


Venemaa kokkuvarisemine ei ole enam kaugel, sest agressiooniga Ukraina vastu lõhkus Vene president Vladimir Putin pärast Teist maailmasõda loodud tasakaalu, arvab kirjanik ja endine vene luureohvitser Viktor Suvorov.
Tulemus on ennustatav ning hästi määratletav ning see on Vene Föderatsiooni kokkuvarisemine, on Suvorov veendunud.
"Putin on avanud Pandora laeka," rääkis Suvorov. "Pärast Teist maailmasõda, pärast Nõukogude Liidu suurt võitu Teises maailmasõjas on igaüks mitteametlikult tunnistanud: sõbrad, ärme meenutame vana, ärme puutume piire, las kõik olla nii nagu on. Aga Putin murdis selle tasakaalu. Ning niipea, kui ta lõikas Krimmi Ukraina küljest – pole tähtis, kui hea või halb see on -, purustas ta tasakaalu ja see on hirmuäratav," vahendab Joinfo.com Suvorovi sõnu.
Suvorov väidab, et Venemaal tuleb selle eest maksta lähimas tulevikus. "Soome ütleb: "Aga sa oled võtnud meie Viiburi." Sakslased ütlevad: "Sa ole võtnud Königsbergi (praegu Kaliningradtoim) ning 1995. aastal, 20 aastat tagasi, pidid sa selle tagasi andma, nii et tee seda." Jaapan ja Hiina ja kes kõik veel," rääkis Suvorov.

"Putin rikkus tasakaalu ja kõik tuleb ringiga tagasi. Ma ei tea, kas siinilmas või seal, põrgus, kus ta praeb," ütles ta.
Endine luureohvitser rõhutab, et Venemaa kokkuvarisemine on paratamatu ning seda on oodata lähitulevikus.
"Mis Venemaaga juhtub? See variseb kokku, pudeneb, langeb kõrvale. Peale selle juhtub see meie eluajal, me saame seda näha," ütles Suvorov.

Allikas: SIIN

6 kommentaari:

maks 20. märts 2015, kell 18:54  

Piiride muutmisest:
Saksa ei soovi Königsbergi tagasi ka siis kui see kandikul Putini poolt antakse . Miks siis? Vastus on POLE sakslasi enam , rahvus kidub ja sureb välja , isegi Poola piiri äärt ei suuda Saksa sise riigis rahvastada.
Ei suuda ka Soome vana Karjalat täita inimestega , praeguse Vene piiri äär tühjeneb. eestlased ei suuda taas rahvastada ei Narvat kui Petseri ümbrust.
Sogane kirjutis, vigane.

Anonüümne 20. märts 2015, kell 21:06  

Venemaa on väga sitke, väheusutav, et ta lähiajal pauguda kokku kukub -võimalused lõunasuunal on lahti,maailmas on teisigi riike peale eu ühenduse, kus kaubelda ,kõik need hiinad ja indiad. No nii võimas usa ka pole et kogu maailm nupuvõttega kinni keerata.

Anonüümne 21. märts 2015, kell 14:07  

Venemaa ei varise midagi, lääs on rohkem mugavustega harjunud ja haavatavam. Vene lihtrahvas pole iial riigi abile lootnud ja elab kõik ajad üle.

Anonüümne 22. märts 2015, kell 12:50  

Miks ei ole juttugi USA rollist Ukraina sõjas, samuti et Ukraina ja Venemaa vahel oligi leping nö Krimm Venemaale anda. Ajastus oli halb ja kukkus halvasti välja, USA kasutas mõistagi ära. Kui Kiievis käis mäss siis kes käis kullavarude kallal ja kuhu neid viidi, ikka Ameerikasse. Pea üle maailma on rahvaste kullavarud minema viidud ja mõistagi lääne käsu alt. Niisamuti on meie kullavaruga. Tundub et see mees teab väga vähe, mõistagi Venemaal tulevad suured muutused, seda saame näha.

Anonüümne 23. märts 2015, kell 18:54  

Venemaa on kaugelt nõrgem, kui pinnalt paistab.
Euroopas toimuva taustal on rahahädas Venemaa juba loovutanud Siberis Hiinale 370 km2 maid ja jõustunud on seadus erimajandustsoonide loomise kohta Siberis, kus suhltuskeeleks saab HIINA keel.

http://publication.pravo.gov.ru/Document/View/0001201412290024

Samas on Eesti oma seaduslikuu territooriumi lihtsalt Venele ära kinkimas ...

Anonüümne 30. märts 2015, kell 14:54  

putin on uus peeter I kes raiub akna euroopasse...nii et seda kokkuvarisemis juttu räägivad ainult need kes teda kardavad...



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP