RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 9. märts 2015

Kaitskem üheskoos perekonda: Meedia poolt ülesklopitud viha EKRE vastu

Meedia poolt ülesklopitud viha EKRE vastu, mis seisab julgelt meie kultuuri alusväärtuste kaitsel ja lubab pingutada ka kooseluseaduse tühitamise nimel, on kasvanud üle täielikuks hüsteeriaks.
Eile saime Objektiivi saatest teada, et isegi USA saatkond kutsus Jaak Madisoni "kohvile" aru andma. Täna avaldati aga Eesti Päevalehes Urmas Sutropi artikkel, mis on suisa naeruväärne – see on nii haiglane nõiajaht, et Putini Venemaa (ja isegi Tujurikkuja klippi kasutanud Vene televisiooni "uudis") mõjuvad selle kõrval tervemõistuslikuna. Uskuge või mitte, aga Sutropi hinnangul annab rukkilill EKRE logol tunnistust natsisümpaatiast... Artikli kommentaarium on targu suletud, et rahvas ei saaks oma arvamust avaldada.
Kõik see meenutab SAPTK vastu suunatud rünnakuid – kordub sama muster, kus liberaalne meedia, mis toetab meie kultuuri alusväärtusi lammutavaid poliitilisi ringkondi, on täiesti raevunud. Kokkuvõttes on see aga EKRE-le ka tunnsutus, sest niisuguste rünnakute osaliseks saavad vaid need, kel on tugevad põhimõtted ja kes ka julgevad nende põhimõtete eest seista.
See, et käima on tõmmatud selge ja jõuline kampaania EKRE häbimärgistamiseks ja tema maine hävitamiseks, on väljaspool kahtlust. Liberaalne meedia ja ka valitsusparteid ilmselgelt kardavad EKRE-t ja seda, et tema populaarsus võib (nt sarnaselt põlissoomlastega) nüüd oluliselt kasvama hakata. Ilmselt kardetakse ka seda, et EKRE hakkab jõuliselt nõudma parteide hiiglasliku riikliku rahastamise lõpetamist või selle ulatuslikku piiramist ning ei nõustu parlamentaarsete manipulatsioonidega kaasa mängima.
Kokkuvõttes võib siin aga näha ka head, sest kõige selle tulemusena saab mõtlevate inimeste jaoks veelgi selgemaks, kui eemaletõukavalt meelestatud, ideoloogiliselt kallutatud ning moraalselt korrumpeerunud meie meedia on.
Artikli link: http://epl.delfi.ee/news/arvamus/urmas-sutropi-uued-faktid-ekrest-salaparane-metapeedia-uhendab-valge-rassi-ulemvoimu-ja-aarmusparempoolsuse-eest-voitlejaid?id=70959527

Allikas: https://www.facebook.com/kaitskemperekonda?fref=nf
______________
Rukkilill EKRE logol annab tunnistust natsisümpaatiast. Eestit on juba nii siin kui seal nimetatud väikeseks natsiriigiks, kas siis nüüd ei oleks aeg kutsuda Urmas Sutropi targal juhtimisel kokku komisjon ja otsida meile uus rahvuslill?
M.I.

5 kommentaari:

Anonüümne 9. märts 2015, kell 14:55  

Ha-haa, SAPTKis on siis meedia väitel putinoidid ja EKREs natsid!

Anonüümne 9. märts 2015, kell 15:01  

Ka Eesti ID kaardil on rukkilill ja pääsuke. Kodanikud, me oleme järelikult KÕIK natsid! Mõned meist lihtsalt ise ei tea seda veel...

nuntsel 9. märts 2015, kell 20:03  

Hr.Sutrop,ma vaatan alati kus parteis inimene on praegu ja kus enne,siis tean tema maailma vaadet,aga paistab, et teil polegi mingit vaadet,ja peale selle siis olete ka etnomasohhist ja seisate koos El ja võõraste agendadega eesti rahvusliku hävitamise eest koos meie nukuvalitsusega.Teile tuleb see kurjus ringiga tagasi- see alati tuleb,headus ja ausus, aated ja armastus Eesti vastu ,need on ideaalid mis maksavad tänapäeval hinda----ja see on väärtus.

Anonüümne 10. märts 2015, kell 10:00  

Kui vaja tembeldatakse ka lumikelluke fashismisümboliks.

maks 10. märts 2015, kell 19:25  

Endel Sõgel nr 2!
Nõuka ajal oli eriti vastik eestluse vastane õel ja jõhker demagoog Endel Sõgel
Täna on tema koopiaks saanud eesti rahvuse vihkamisel sama õel ja demagoogiat kasutav Urmas Sutrop,
Võimudel on alati vaja räuskavat sülekoera.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP