RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 12. märts 2015

Iseseisvuspartei juhatus: meie partei nime all esineb üks inimene ja tema ummamuudu meeskond

www.DELFI.ee
Foto: Vallo Kruuser

Eesti Iseseisvuspartei juhatus läkitas pöördumise valijatele ja mõttekaaslastele, milles distantseerib ennast Vello Leito tegevusest ja väidetest.
"Lugupeetud valijad ja mõttekaaslased, austatud partei liikmed, kui teile on jäänud mulje, et see, mis me valimiste eel teeme, on kahtlane, veider, kahjulik, jampslik või täiesti hullumeelne, siis selgitame toimuvat: tegemist on lp Vello Leito sooloprojektiga ning tal ei ole volitusi naftamaardlate ning keemiapilvede ekspluateerimiseks ega kodanik V. Rämmeli inkorporeerimiseks, samuti ei ole partei muutnud oma seisukohta NATO küsimuses," teatas partei.
"Vello Leito tegevus ja valimisprogramm ei ole kooskõlastatud EIP juhatuse ega üldkoosolekuga," lisati teates.
"Nimetage toimuvat, kuidas soovite, aga Eesti Iseseisvuspartei nime all esineb üks inimene ja tema ummamuudu meeskond. Meie ideed on õiged, aga distsipliin on halb, vabandame. Mis teha? Esimesel üldkoosolekul võtame suuna tervele mõistusele, muud variandid on ennast ammendanud."
Pöördumisele kirjutasid alla EIP juhatuse liikmed Jaanus Koorep, Kaido Nõmmik, Tauno Rahnu, Sven Sildnik ja Leo Tammiksaar.

See leht on trükitud DELFI internetiväravast
Aadress http://www.delfi.ee/archive/article.php?id=70896639

1 kommentaari:

Anonüümne 12. märts 2015, kell 13:18  

http://iseseisvuspartei.ee/2015/02/28/vello-leito-delfi-valetab-sishiteadlikult/



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP