RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 22. veebruar 2016

Eesti Leegioni Sõprade Klubi: Olgu see fail meie sõpradele kättesaadav


Keegi on teinud meie RK-meestest tubli töö, kasutades fotomaterjalina meie poolt neist värviliseks restaureeritud fotofaile - ole lahke! Puudu oli ainult üks - Ostubaf. Harald Riipalu - mille, omalt poolt vastu tulles, lisasime.
Samuti lisasime korraliku Neuhammeri lõkmetüübi - olgu see fail siis ka siin kõigile oma rahvussangaritest lugupidavatele kaasmaalastele ja meie sõpradele kättesaadav.
Suurendamiseks klikkige plakatil

3 kommentaari:

Anonüümne 22. veebruar 2016, kell 22:15  

Odini sõdurid vajavad kogenud ja head pressiesindajat. Nad on liiga lihtsaks saagiks sõnu väänavatele reporteritele, kes nopivad kontekstist mitmetimõistetavaid väljendeid.

Tänapäeval on igal institutsioonil oma suuvooder ja pressiesindaja, miks peaksid Odini sõdurid olema igal ajal koalitsioonilembelistele reporteritele kättesaadavad?

Praegu püütaksegi neist jätta muljet, et nad on kriminaalid või kehva haridusega inimesed. Nad vajaksid head juristi, kes aitab ette näha provokatiivseid olukordi ning seletab, kuidas toime tulla kehvades situatsioonides. Ei imestaks kui lükatakse meelega mõni välismaise päritoluga näitleja ette ning püütakse luua kohtulahendit, millega keelustatakse inimeste vaba liikumine siseministeeriumile mittealluva ühendusena.

Anonüümne 22. veebruar 2016, kell 22:57  

Pressiesindaja heaks valikuks oleks noorem naisterahvas, kes aitaks iga esinemisega rõhutada, et tegu on naiste ja üldse rahva kaitsmisega.

Anonüümne 23. veebruar 2016, kell 17:16  

Mingi osa võiks ilma eritunnusteta eksisteerida. Regaalid võivad mõjuda multisid heidutavalt, kuid muudavad kergeks märklauaks. Iga patrulli puhul võiks mõni olla ilma regaalideta ja soovitavalt videosalvestajat omav isik. Vaba maa, pole keelatud.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP