RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 1. veebruar 2016

MATTI ILVES: IRL ON ASUNUD EESTI RAHVA HÄVITAMISE TEELE!

Kirjutasin hiljuti veidi ka IRL-ist ja nende avatud rahvuslusest, SIIN. Nüüd on aga selgunud,et ennast "rahvuslikuks" parteiks pidav erakond on asunud eestlasi väljasuretama immigrantide kaasabil.
"Postimmees": "Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) esimees Margus Tsahkna käis eilsel erakonna visiooniüritusel välja mõtte, et 25–30 aasta pärast võiks end eestlaseks pidavate inimeste arv olla kaks miljonit."
IRLi visioon on suurim utoopia mida kuuldud. Eestis pole isegi võimalik integreerida venelasi (lisaks lugege SIIT), kes ometi on meiega samast kristlikust kultuuriruumist pärit, ammugi siis meile võõraid ja kultuurilt kaugeid islamiusulisi. IRL soovib olla kõige targem, tegelikult on nende ajupotentsiaal üpris nõrguke.

See tähandaks, et eestlased on siis muutunud enda ajaloolisel kodumaal 25...30-ne aasta pärast päris selgelt üheks(!) vähemusrahvuseks. Seda tehakse ilma üldse arutamta, kuidas oleks võimalik tegelikult eestlaste arvu praeguses osariigis tõsta, selleks on võimalused täiesti olemas, lugege SIIT. See vajab vaid otsusekindlust, mida praegustest parlamendiparteidest on vaid EKRE-l. Nn. isamaalased räägivad oma "avatud rahvusluse" juures Eestis veel paremäärmuslusest, mõeldes selle all muidagi EKREt.

IRL on näidanud sellise avaldusega, et nad on astunud täiesti selgelt globalistide ja Euroopa Liidu rahvusriike hävitavasse sõiduvette. Tundub, et selles parteis valitseb tuleviku Euroopa vabade rahvaste kohapealt täielik pimedus.
IRL on määratud hävingule! Sest nad on oma rahva hävitamisel nüüd isegi innukamad kui Reformierakond ja sotsid. Nad soovivad vallandada Eestis tõelise ja üle mõistuse suure massiimmigratsioonilaine.

3 kommentaari:

Anonüümne 1. veebruar 2016, kell 13:40  

Loe mida Eesti "suur liitlane" arvab. Nende jaoks on suur probleem, et Eestis on liiga vähe rahvast liiga suurel maa-alal. Ameerika keeles:
http://www.forbes.com/sites/markadomanis/2015/10/23/the-baltics-are-still-depopulating-at-an-alarming-pace/2/#3ecbfbf754eb

Teine 1. veebruar 2016, kell 16:19  

Ja sama huvitav või veelgi huvitavam on eurokomisjoni dokument aastast 2010.
Final Report of Relocation of Refugees.
Vaadake lehekülge 109, kuigi kogu dokument võib huvitav olla:
http://www.statewatch.org/news/2010/nov/eu-com-final-report-relocation-of-refugees.pdf
Selle dokumnendi/raporti järgi mahub Eestisse elama üle 7 miljoni elaniku. Soome üle 62 miljoni jne. Selles dokumendis käistletakse pagulaste ümberjagamise mehhanisme, võttes aluseks keskmise rahvastikutiheduse EL-s. Ja see on aastast 2010. Praegu on juba 2016.

maks 2. veebruar 2016, kell 22:09  

Mart Helme kallis nn "liitlane" toob Eestisse
oma relvajõud millega nn homoseadus kui pagulaste kiire ja tohutu sissevool iseenesest tähelipuga seadustatakse ning seejärel ka üleminek nn lääne ühtsele ühiskeelele.
Siin on ju viited toodud. Eriti kõva demokratiseerija on Helme iidol John Mc Cain.
Vaid nn Putja suleb piirid lõuna rassidele ja säilitab ka põhja soomeugrilaste eksistentsi , seda etnoste saarekestena. Ilus töö liitlaste poolt.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP