RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 4. juuli 2016

Aare Tamm: Valimised on üldised, ühetaolised ja otsesed

Põhiseadus: § 60. Riigikogul on sada üks liiget. Riigikogu liikmed valitakse vabadel valimistel proportsionaalsuse põhimõtte alusel. Valimised on üldised, ühetaolised ja otsesed.
Riigikogu korralised valimised toimuvad märtsikuu esimesel pühapäeval neljandal aastal, mis järgneb Riigikogu eelmiste valimiste aastale.

Meie valimised ju ei olnud ühetaolised (e- valimised ja tavalised) – järelikult on kehtetud.
Meil toimuvad eel“valimised“ ju mitmel päeva, mis annab hea võimaluse valimiskastides sedeleid vahetada – ebaseaduslik – järelikult on valimised kehtetud.
Hetkel laamendavad Toompeal valitsuse nime all isehakanud pätid, kes määravad meile järjepanu uusi makse ja karistusi, ning endale aga palka juurde.
Meil tuleb nõuda põhiseadusliku korra taastamist – korraldada ausad valimised, kusjuures nii, et oleks võimalik kontrollida häälte lugemise õigsust.

Minu arust näiteks: valimiskastid peavad olema läbipaistvad ja hääled tuleb lugeda inimeste silme all koheselt peale hääletamise lõppemist! Mingist elektroonilisest kelmitamisest ei tohi juttugi olla!
§ 54. Eesti kodaniku kohus on olla ustav põhiseaduslikule korrale ning kaitsta Eesti iseseisvust. Kui muid vahendeid ei leidu, on igal Eesti kodanikul õigus osutada põhiseadusliku korra vägivaldsele muutmisele omaalgatuslikku vastupanu.

Kui me erakorralisi valimisi ei saavuta ja libavalitsusel edasi tegutseda võimaldame, varastavad nad meid algul paljaks, demoraliseerivad, lasevad „pagulastel“ vägistada peksta, röövida, tappa, müüvad orjadeks (võtavad suured võlad riigile) ja lagastavad fosforiidi kaevandamise käigus meie maa.

Allikas: Fscebook

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP