RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 14. november 2016

MATTI ILVES: RAHUTUSED USA-s

USA-s toimuvad praegu Clintoni pooldajate, immigrantide ja omasooiharate suured meelevaldused D.Trumpi vastu. Tõsi, teatati, et need hakkavad vaibuma... Aga nädalavahetusel said need uut hoogu juurde. Twitter´is pidid liikuma ka üleskutsed Trump tappa!

Kuid nüüd on Trump pidanud pöörduma Obama ja Clintoni poole, et nad sõna võtaksid ja oma pooldajaid rahustaksid, siiani pole aga kummagilt tulnud kahjuks vastust ja samuti mitte sõnavõtte. Teatavasti püütkse nüüd mõjutada D.Trumpi valijamehi, et nad hääletaksid hoopis Clintoni poolt oma vannet murdes.
Asi on tõesti kummaline, kuna California osariigis algatati juba allkirjade kogumine, et lahkuda USA-st. Seda teatas üks vene telekanal, kuid teadet ei saa pidada eriti usaldusväärseks, sest seda ei ole mujalt kuulda olnud.

Kas tõesti saab teoks Vanga ennustus, et Obama on viimane Ameerika Ühendriikide president, "Postimees" kirjutas 10. novemberil 2016: "Tal oli ka ennustus USA 44. presidendi Barack Obama kohta, keda ta nimetas USA viimaseks presidendiks, sest see, kes talle järgneb, ei ole enam president, vaid laveeriv anarhist."

Asi on tõesti hull ja enneolematu, demokraatia kantsiks peetavas USA-s. Loodame, et asjad siiski rahumeelselt lahenevad ja valitsuse poolt juba ammu rahvaülestõsuks ehitatud FEMA koonduslaagrid jäävad siiski veel tühjaks.
FEMA koonduslaagrite teadaolevad asukohad
Pilt ühe FEMA laagri väravast
____________
Nagu nüüd selgus, on need rahutused vähemalt osaliselt tellitud ja kinni makstud!
Allikas: Anastassia Raja, Facebook

1 kommentaari:

Anonüümne 14. november 2016, kell 17:47  

Pekske Trumpi, Trump on pealik ! )))



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP