RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 7. november 2016

Suurbritannia võimud lasid moslemid maale ja nüüd lasevad neil sadistlikult vägistada omi lapsi – kelle korraldusel?

Peter McLoughlin kirjutas skandaalse raamatu ”Kerge liha” (inglise k: ”Easy Meat”), kus ta paljastas, mis toimub Suurbritannias.  Ajakirjandusväljaannete toimetajad vaikivad, sest kurjategijad on tumedanahalised ja moslemid.

Lastekodude kasvatajad on poliitkorrektsed ja viitavad kõrgemalt poolt tulnud korraldustele. Gatestone Rahvusvahelise Poliitikauurimise Instituudi analüütik George Igler kirjeldas intervjuus CBN-le kibedat tegelikkust: ”Kui puutud kokku probleemiga, mis on nii uskumatu ja väljaspool mõistust, siis vahetu reaktsioon on, et seda lihtsalt üldse ei usu.

Laste vägistamist moslemite poolt ei saa võtta ainult kui nende sugulist ärakasutamist, vaid küsimus on sõnadega kirjeldamatus vägivallas.
 Moslemitest grupiviisilised vägistajad

Tüdrukud tuuakse lastekodust reedeti ja nädalavahetusel sajad mehed vägistavad lapsi. Tütarlapsi vägistatakse nugade ja pudelitega – ohvrite keeled naelutatakse tahvli külge. Esmaspäeval saabuvad veritsevad tüdrukud lastekodusse tagasi ja keegi ei tee midagi.
Vägistamisskandaal ajakirjanduses

Kui oled 9...14 aastane inglise tüdruk ja perverssed moslemid on sind märganud – oled kadunud. Korra-, ega seadusekaitsjate jaoks ei ole sind enam olemas. Ametnikud vastavad, et viga on ilmselt tüdrukutes endis või nende vanemates, kes ei tule oma laste ohjamisega toime.” CBN lisas: moslemid teavad, et koraan käseb neil teha oma vaenlastest seksiorjad ja Muhamed käis suguliselt läbi oma 9-aastase abikaasa Aishaga.
Video samal teemal:


Allikas: Mvlehti.net 

 Matti Ilvese blogile koostas Jaan Hatto

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP