RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 7. juuli 2019

Eesti Eesti LGBT kogukond kutsub laulupeolisi vikerkaare lippude alla

Eesti LGBT kogukond kutsub kõiki homset laulupeorongkäiku jälgima vikerkaarelippude all, et toetada LGBT koori Vikerlased esimest peomarssi.

„Tule meiega laulupeo rongkäiku vaatama! Meie sõbrad Vikerlased hakkavad marssima nelja paiku, nii et kell 16 koguneme ühingu keskuses ja saadame Vikerlasi nende teekonnal Lauluväljakule,” seisab ühingu Facebooki postituses. „Võid tulla keskusesse või ühineda meiega tee peal. Leiad meid vikerkaarelippude järgi!”
Vikerlased on Eesti esimene LGBT koor, mis läbis ka laulupeole pääsemise tiheda sõela. Nad esinevad nii laupäeval kui ka pühapäeval.

Tule meiega laulupeo rongkäiku vaatama! Meie sõbrad Vikerlased hakkavad marssima nelja paiku, nii et kell 16 koguneme ühingu keskuses ja saadame Vikerlasi nende teekonnal Lauluväljakule. Võid tulla keskusesse või ühineda meiega tee peal. Leiad meid publiku seas vikerkaarte järgi!
(6.07) TÄPSUSTAME, et me koguneme selleks, et siin-seal meie sõprade koori ergutada ja toetada ning samal ajal üldist rongkäiku nautida. Ei vasta tõele, et toimub paralleelüritus või marss. Enamik inimesi meid tõenäoliselt ei märkagi.

Allikas: https://lounaeestlane.ee/eesti-eesti-lgbt-kogukond-kutsub-laulupeolisi-vikerkaare-lippude-alla/
_____________
Vaat siis milline üleslutse meile edastati!
M.I. 

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP