RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 4. juuli 2019

Indrek Tarandil jääb õigust ülegi: võtan Varro raha Jumala kingitusena vastu

SAPTK-lt 2000 eurot saanud Indrek Tarand ei pea seda raha alusetuks omastamiseks, kuigi nõudis sama summa sisse oma togijatelt. "Mina käitun alati kristlasena – kui kõigeväeline Jumal on otsustanud õndsa Varro käe läbi minu kontole raha asetada, siis ma mitte ei lükka seda kiuslikult tagasi, vaid võtan tänumeeles vastu," teatab Tarand ERRi portaalis ja ähvardab, et kui Varro Vooglaid jätkab tema "kiusamist", siis kannatavad selle tulemusena Meelis Osa ja Mart Rieberg, kes võivad end leida süüpingist.

Möödunud aastal üritasid Meelis Osa ja Mart Rieberg takistada Indrek Tarandi provokatiivset tegevust EKRE korraldatud meeleavaldusel Toompeal. Tarand haaras nimelt Martin Helmelt omavoliliselt mikrofoni ega soostunud seda korraldajatele tagasi andma. Rüseluse käigus sikutati Tarandit riietest ja ta sai jalaga vopsu tagumikku.
Indrek Tarandit korrale kutsunud, ent seejuures jõudu kasutanud Meelis Osa ja Mart Rieberg nõustusid kokkuleppemenetlusega, mille kohaselt pidid nad Tarandi ees vabandama ja tasuma talle kumbki 1000 eurot.

Sihtasutus Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks korraldas meeste toetuseks korjanduse ning kandis Tarandile üle 2000 eurot. Indrek Tarand aga ei nõustunud sellega, et SAPTK Osa ja Riebergi eest nõutud summa tasus. Samas ei ole Tarand ka SAPTK-lt saadud raha tagastanud.
Esmaspäeval teatas SAPTK, et pöördub õiguskaitseorganite poole, kuna Indrek Tarand ei ole korduvatest palvetest hoolimata rohkem kui kuu aja jooksul tagastanud SAPTK-lt alusetult saadud kaht tuhandet eurot.

Indrek Tarand on seisukohal, et SAPTK juht Varro Vooglaid on talle omal algatusel M. Osa ja M. Riebergi toetuseks raha üle kandnud ning ta võtab seda Jumala kingitusena.
"Kui keegi läheb kasiinosse ja paneb oma raha ruletilauas valele ruudule, siis politsei ei saa olla abiks raha tagasi saamisel. Ise tegid sellise finantsotsuse ja ise elad selle tagajärgedega," leiab Tarand.

Foto: Wikimedia Commons

Allikas: http://www.meiekirik.net/index.php/uudised/993-indrek-tarandil-jaeaeb-oigust-uelegi-votan-varro-raha-jumala-kingitusena-vastu

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP