RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 3. juuli 2019

Mart Helme puuduliku poliitkorrektsuse taga on alati tõsiasjad – nii ka Tallinna Ülikooli puhul

Minister Mailis Reps võiks järele mõelda, kui palju on minister Mart Helme poliitiliselt mittekorrektsetes sõnades siiski tõde.

Enne oma sõnavõtte võiks poliitikud järele mõelda, kas Mart Helme väljaütlemised pole otsesest ja avameelsest sõnakasutusest hoolimata mitte alati täppi läinud.
Nii kõneles EKRE esimees kord “õõnespeadest”, mistõttu teda hukka mõisteti, kuid Euroakadeemia, Muusikaakadeemia, TTÜ, Mainori Kõrgkooli ja veel mitmete ülikoolide puhul tuli ka tegelikkuses välja see, et Kolmanda maailma tudengite siiatoomine polnud alati õiguspärane, paljud “tudengid” kasutasid seda ära Schengeni ruumi pääsemiseks ning nende tase oli madal või olematu.

Keskerakondlasest haridus- ja teadusminister Mailis Reps taunis nüüd koalitsioonikaaslase, Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) esimehe, siseminister Mart Helme seisukohta, mille kohaselt on Tallinna Ülikool (TLÜ) olematu teadustasemega kool.

Mart Helme lausus pühapäeval peetud EKRE volikogul muu hulgas, et teadusesse minev lisaraha ei peaks minema “olematu teadusliku tasemega” TLÜ-le “hobusevaraste kasvatamiseks”, kirjutab BNS.
Ka siin tuleb Mart Helmega nõustuda – Tallinna Ülikoolis on suund ideoloogilise kallakuga sotsiaalteadustele, mida õpetavad sageli Florian Hartlebi moodi globalismimeelsed ja multikultuursust soosivad välisõppejõud. Tallinna Ülikool toodab juba mõnda ülemaailmastujaid, kelle sealt saadud haridus viib nad paugupealt Eesti 200 või sotside mõttekaaslaste sekka. Eesti kõrgkoolid peaks ellu paiskama ikka rahvuslikku kaadrit.

Eesti ülikoolides on tunda neomarksismi väävlilõhnalist haisu ja Mart Helme sõnavõtte tasub seetõttu tõsiselt võtta – neis asjades pole ta kauaaegse õppejõuna tavaliselt eksinud. Iseasi on muidugi tema poliitkorrektsuse puudumises, aga see on globalistide isiklik probleem.

Allikas: https://uueduudised.ee/uudis/eesti/mart-helme-puuduliku-poliitkorrektsuse-taga-on-alati-tosiasjad-nii-ka-tallinna-ulikooli-puhul/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP