RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 19. juuli 2019

Soome mürkroheline siseminister Maria Ohisalo kutsub üles Vahemere inimkaubandust laiendama

Soome mürkroheline siseminister Maria Ohisalo mängib humanistlikult mõeldes tegelikult surmakutsari rolli.

ERR kirjutab: “Eesti ja Soome seisukohad Vahemere migrantide osas on vastandlikud”, mille peale võib vaid öelda – Jumal tänatud.

Sest kui siseminister Mart Helme peab olulisimaks ebaseaduslikult Euroopa Liitu saabuvate põgenike tõhusat ja kiiret tagasisaatmist, siis tema mürkroheline Soome kolleeg rõhutab põgenike päästmist Vahemerest ning nende ümberpaigutamist erinevatesse EL liikmeriikidesse solidaarsuspõhimõtte alusel.

Soome siseminister Maria Ohisalo ütles, et Euroopa Liidu praegune eesistujamaa Soome kavatseb koguda liikmesriikidest rühma, kes on valmis “koos vastutust kandma” ehk sisuliselt Vahemerest päästetavaid põgenikke vastu võtma.
“Meil on vaja otsingu- ja päästetegevuse järgset püsivat süsteemi, mis põhineb jagatud vastutusel ning millesse on kaasatud piisav hulk liikmesriike,” nentis Ohisalo esmaspäeval siseministeeriumi pressiteates. “Vahemerel on ainuüksi sel aastal uppunud või kaduma läinud sadu inimesi. Meie ülesanne eurooplastena on tagada, et keegi ei saa Vahemerel surma.”

“Eesti on valmis kaasa rääkima võimaliku abi osutamisele rände lähteriikidele, kuid rahvusvahelist kaitset vajavate inimeste vastuvõtmine peab jääma vabatahtlikuks,” arvas Mart Helme.
Maria Ohisalo ettepanek päästetöödeks Vahemerel tähendab seda, et teades päästelaevu ees ootavat, lükatakse edaspidi Vahemere lõunakaldalt kümneid paate rohkem kaldast lahti, tõeline rändetulv alles hakkab hoogu koguma ning inimkaubitsejate rahakukkur täitub veelgi edukalt. Võib otsesõnu öelda – Soome siseminister kutsub hoogustama inimkaubandust.
Liibüa rannavalve pressiesindaja admiral Ayoub Qassem on öelnud, et Liibüas ootab Euroopasse pääsemist 600 000 migranti. Kui neid hakatakse Vahemerel kokku korjama, on neid varsti Liibüas 6 miljonit.

Hiljuti uppus Tuneesia ranniku ligidal sadakond migranti. Neljapäevastest uudistest selgub, et Türgi idaosas paiskus ümber migrante vedanud väikebuss, õnnetuses hukkus 17 ja sai viga 50 inimest. Migrandid olid sisenenud Türki ebaseaduslikult, kuid nende rahvus ei ole seni teada. Vani kuberneri Mehmet Emin Bilmezi sõnul oli tavapäraselt 17-18 inimest mahutavas bussis 67 inimest.
Vähe on veel räägitud sellest, et sadu inimesi hukkub Sahara-tagusest Aafrikast tulles suures Sahara kõrbes. Kas Euroopa kavatseb panna ka bussiliinid migrante vedama?
Siis oleks targem panna juba liinilaev Benghazi ja Marseille`i või Kieli vahel käima – las prantslased ja sakslased tervitavad migrante. Ainult et Aafrika otsene miljonite kaupa ülevedamine Euroopasse on vastuvõtmatu ilmselt ka kõige migrandilembelisematele valitsustele, sest nad ei saaks selle massi poputamisega hakkama.

Asjatundjad on seoses kunagi jutuks olnud migrandikeskuste Aafrikasse rajamise ideega juba hoiatanud – isegi kui hakata migrante lausa laevadega üle vedama, ei kao inimkaubandus kuhugi. Siis tuleks vastuvõtukeskustes inimeste tausta kontrollida, et pühasõdalased või mingid põhjuseta Euroopasse ronivad seikluseotsijad läbi ei pääseks, sellest tekivad järjekorrad, ning tüdinenud inimesed või need, kes arvavad, et ei lähe filtrist läbi, kasutavad ikkagi ohtlikku mereteed.
Seega on ebaseadusliku migratsiooni lõpetamine ainus võimalik viis Vahemere uppumissurmasid ära hoida. Seda soovitab siseminister Mart Helme ja selle nimel tegutseb aktiivselt Itaalia siseminister Matteo Salvini. Soome siseminister Maria Ohisalo rumalad ja ideoloogiast kantud ettepanekud aga tähendavad uusi uppumisi, sest ränne hakkab migrandikorjega kasvama ja inimkaubandus õitsema. Helme ja Salvini on elu, Ohisalo surma kandjad.

Mis aga puutub Eestisse, siis meie kvoot on jätkuvalt null ja ühtegi üle Vahemere tulevat elujõus sõjameest me siia turvalisust tapma ei vaja. Võtku Soome mürkrohelised nad enda kaissu. Ja meie vasakliberaalidel ei maksa enam rääkida, et migrandid Eestisse ei taha – Tallinna tänavad on rahulolust nurruvaid neegreid juba täis.

Allikas: https://uueduudised.ee/arvamus/juhtkiri/soome-murkroheline-siseminister-maria-ohisalo-kutsub-ules-vahemere-inimkaubandust-laiendama/
______________
Soome vaskpoolne valitsus tegutseb selle nimel, et hävitada Soome rahvusriik ja muuta see provints multikultuureks põrguks.
M.I. 

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP