RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 2. juuli 2019

Ilmunud on juunikuu "Rahvuslik Teataja"

Ilmunud on „Rahvusliku Teataja” juuninumber
„Rahvuslik Teataja” on paberkandjal igakuiselt ilmuv parteipoliitiliselt sõltumatu ühiskondlik-poliitiline alternatiivmeedia väljaanne. Alates 2015.a algusest ilmub kaheteistkümnel  A3 leheküljel. Ühes lehenumbris on keskmiselt 25–30 erinevat artiklit nii päevakajalistel kui ka majanduslikel teemadel. Kodulehel: rahvuslikteataja.ee on esitatud viimaste lehenumbrite esimesed leheküljed, kust võib leida iga numbri lühikese sisukokkuvõtte. Enama huvi korral saab „Rahvuslikku Teatajat” tellida toimetuselt: stuvsta@hot.ee, kui see ei õnnestu siis helistada:  51 903 374 või kirjutada HATTO/78201 VELISE. Sama soovi ja ka teiste küsimustega võib ühendust võtta meie levijuhtidega:

Tallinnas: Johanna Ranne, telefon: 59 037 103, meil: armane@gmail.com;                                           
Pärnus: Isabell Maripuu, telefon: 50 84 137, meil: isabell@mmeedia.ee                                                   
Tartus: Meelis Kaldalu, meil: meelis@tartu1000.ee

TELLIJATE NIMEKIRJA EI OLE ARVUTIS. SEE ON TEADA VAID TOIMETUSELE. LEHT SAADETAKSE TELLIJATELE ÜMBRIKUS.

Elu on võitlus

Kirjade järgi teame, kes on maailmavalitseja ja kahjuks see on meie vaenlane, kellega oleme pidevas vastasseisus. Ta on loonud igale asjale oma „ussi“, kuhu ka ei vaata ja nende vastu tuleb võidelda nii füüsilisel kui mentaalsel tasandil. Kogu süsteem on organiseeritud selliselt, et kutsuda inimestes esile destruktiivseid emotsioone, mis paistab olema otsekui dessert maailmavalitseja jaoks. Aga kõigest sellest tundub mitte piisavat, sest suund on võetud kristliku kultuuri ja valge rassi asendamisele juurteta, põhimõteteta, moraalita ja rahvuseta, rahajumalale allutatud orjade massiga. Oma rahvuse alalhoiuinstinkti puudumine Euroopa ladviku hulgas on otsekui epideemia. Sisimas nad kindlasti tunnetavad, et tegutsetakse oma isandate soovil inimkonna vaenlase poolel, aga nad ei oma missioonitunnet ja on võimetud minakeskselt mõtteviisilt ümber lülituma meiekesksele mõtteviisile. 

Kuna paljudel neist puuduvad oma lapsed, siis tegutsetaksegi põhimõttel – pärast meid tulgu või veeuputus. Kõige tähtsam, et täna ollakse veel „tegija“, hoolimata sellest, et koos rahvusriikide kadumisega degradeerub kogu inimkond. Tõde selle tegevuse kohta on hakanud avalikuks tulema ja see on globalistides esile kutsunud paanika ning käiku lastakse üha räigemad meetodid oma eesmärkide saavutamiseks. Olles kurjuse teenistuses, vaevab alateadvuses kindlasti neidki hirm, sest milline jälg jäetakse endast igavikku. Ehkki avalikult veel laiavad ja ülbitsevad, aga kunagi seistakse Tõega silmitsi. On loomulik, et inimesed on segaduses ja hakanud unustama eluterveid instinkte pikaajalise väärastunud ajupesu tulemusel. Nad ei oska enam eraldada teri sõkaldest ega tunne ära, kes on libekeelne valetaja või muidu poosetaja, aga kes tõe teenistuses. Et aiamaalt saaki saada, selleks tuleb võidelda umbrohu ja kahjuritega, et mesitarust mett saada, selleks tuleb võidelda parasiitide ja haigustega, et nautida suveõhtut, selleks tuleb võidelda vereimejatega jne. Et Eestit tagasi saada, selleks tuleb võidelda globalistide ja parasiteeriva riigiaparaadiga.

Kuna langenud ingleid oli kolmandik, siis peaks eestlastest kaks kolmandikku tõe ära tundma ja pendel on hakanudki liikuma vastassuunas. Kahjuks loodusest kaugenemine ja pidev ekraani vahtimine on loonud palju isikupäratut halli massi, kellel puudub oma seisukoht, kuna ei suudeta asjadesse süüvida. Tahaks väga elada Eestis, aga praegu on seal loodud mingi Eesti nimeline surrogaat, kus ei taha elada, sest viha tekib oma rahva selgrootust nähes ja haiget teeb selle hääbumise juures viibimine. Nii uhke oleks Eestit Ungari ja teiste selgroogsete riikide hulgas näha. Selgroogsed on ju looduses oma arengus kõrgemal astmel kui selgrootud.
                                                 Juuni 2019
                                    EERO NÕMM
                                       Stockholm

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP