RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 4. juuli 2019

MATTI ILVES: SAKSA SEADUSANDJAD, ELi LIPU PÕLETAMINE 3 AASTA VANGLAKARISTUST!

Lähitulevikus võib Saksamaal äsja välja pakutud seaduse kohaselt "Euroopa Liidu sümbolite" sihikindel kahjustamine tuua kaasa trahvi või kuni kolmeaastase vanglakaristuse.

Saksimaa seadusandjad on Saksamaal jõudnud edasi uute õigusaktide vastuvõtmiseks, mille eesmärk on "võtta kindlaid ja tõhusaid meetmeid nende vastu, kelle eesmärk on Euroopa Liidu põhiväärtuste hajutamine", "rünnates" Euroopa Liidu sümbolite mainet, teatas Saksamaa piirkondlik ajaleht "Saabrücker Zeitung".

Kui Saksa parlament selle heaks kiidab, muudetaks seadust ja ELi lipu (kaheteistkümne viie terava tähega ring, mis on asetatud sinisele taustale) kas "eemaldaamine, hävitamine, kahjustamine, või muutmine kasutamiskõlbmatuks ehk äratundmatuks" kuriteona, mille eest karistatakse rahatrahviga või kolmeaastase vanglakaristusega.

Äsja pakutud seaduse pooldajad väidavad, et kuigi „õigus objektiivsele või õiguspärasele kriitikale” on jätkuvalt kaitstud, esindab ELi lipp "enesehinnangut ja lausa kohustust", mida Saksamaa kui üks riikidevahelise organisatsiooni asutajaliikmeid, püüab "kaitsta pahatahtliku põlguse eest".

Uus seadusandlik ettepanek on sarnasane sammuga, mida on teinud laialdaselt põlatud globalist Emmanuel Macron, kes muutis ELi lipu väljapaneku kohustuslikuks kõigis Prantsusmaa klassiruumides nii avalik-õiguslikes kui ka erasektori akadeemilistes asutustes, vastavalt käesoleva aasta alguses "Euronewsi" raportile.

Raskeks läheb tõenäoliselt nendel oma kodumaa patriootidel, sest see Saksamaa seadus võib levida ka teisesse ELi liikmesriikidesse, vaadake SIIT.

Kasutatud allikas: https://voiceofeurope.com/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP