RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 3. juuli 2019

Planeedi ümber kujundamine on alanud: globaalne hämardamine on plaan inimkonna hävitamiseks

Atmosfääriga manipuleerimine hävitab planeedi toidukultuurid ning põhjustab ökoloogilise kokkuvarisemise
2016. aastal ilmus ajakirjas Environmental Research Letters artikkel, milles kirjutati, et pole pea aegu mitte ühtegi atmosfäärikeemikut, kes usuks nn keemiajälgede ehk atmosfääri saastamise programmi olemasolu.

Kolm aastat hiljem võib The Guardianist lugeda, et „Kliima jahutamine keemiliste ühendite abil ei pruugi olla nii ohtlik kui siiani arvatud“. Artiklis kirjutatakse, et „geoinseneeria ehk meie atmosfääri muundamine keemiliste ühendite abil võib olla efektiivne vahend kliimamuutustega võitlemiseks“.
Samas artiklis viidatakse värskele ÜRO raportile, mis soovitab kliimasoojenemise mõjude vähendamiseks paisata atmosfääri vääveldioksiidi.
Vanglaplaneet toob teieni Natural Newsi asutaja Mike Adamsi artikli, mis annab väga hea ning huvitava ülevaate sellest, kuidas, miks ja millistel eesmärkidel geoinseneeriat kasutatakse ning plaanitakse kasutada. Iroonilisel kombel tugineb Adams just sama ajakirja uuele artiklile, mis alles mõned aastad tagasi väitis, et igasugused jutud geoinseneeria programmidest on fantaasia ja vandenõuteooria.
Edasi lugege siit: http://vanglaplaneet.ee/planeedi-umber-kujundamine-on-alanud-globaalne-hamardamine-on-plaan-inimkonna-havitamiseks/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP