RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 23. märts 2018

Musta rassismi toetajad tormasid Lõuna-Aafrika valgeid aitava Austraalia ministri kallale

Austraalia sisserändeministri Peter Duttoni ülekutse võimaldada Lõuna-Aafrika valgetel farmeritel lihtsustatud korras Rohelisele mandrile tulla ajas tagajalgadele vasakpoolsed.

Valge genotsiidi heakskiitjate arvates on rassism vaid valge inimese halvustav suhtumine temast tumeda nahavärviga inimesse, aga mitte kunagi vastupidi.

Austraalia ministri sõnul on Lõuna-Aafrika eurooplastest põllumajandustootjad pidanud juba kogema jõhkrat vägivalda, mida Austraalia ei saa eirata. Ta teatas, et valmistab ette seaduse, mis annab Lõuna-Aafrika farmeritele õiguse saada eriviisa Austraaliasse. “Neile on vaja anda abi, nagu tsiviliseeritud riigile kohane. Need inimesed on valmis kolima Austraaliasse ja kõvasti tööd tegema,” ütles Dutton. “Nad austavad meie seadusi ja tahavad integreeruda, töötada heaoluriigilt hüvesid nõudmata.”

Vasakpoolsed valitsusvälised ühendused läksid sellest kohe turri. “Lõuna-Aafrika valgete põllumeeste asemel peaks Dutton kuulama Manu ja Nauru saarte elanikke (seal asuvad põgenikekeskused — toim.). Need inimesed on ka tagakiusamise eest põgenenud,” ütles Austraalia Human Rights Watchi direktor Elaine Pearson. “Rahvusvaheline õigus ei anna õigust valida põgenikke nahavärvi järgi,” kirjutas Pearson Twitteris.

Ennast kirjanikuks, õpetajaks ja ajakirjanikuks nimetav Mike Stuchbery kurjustas Twitteris Duttoni plaanide üle: “Kui te veel ei tea, siis võttis Austraalia sisserändeminister Peter Dutton eile vastu väga lõbusad rassistlikud seisukohad, et anda kiireid viisasid Lõuna-Aafrika valgetele põllumajandustootjatele.”

Duttoni arvamusartiklile kirjutas vastuse ka Lõuna-Aafrika ajakirjanik Sisonke Msimang, kes ütles, et ei tunne kaastunnet valgete vastu. “Asjaolu, et Dutton on huvitatud valgete inimeste heaolust kauges riigis ja ei muretse oma riigi musta või pruuni inimese pärast, näitab, et ta toetab ülemaailmset valget kogukonda,” pahandas Msimang.

Siit võib järeldada, et vasakliberaalses maailmas on rassism vaid ühesuunaline, rassist saab olla ainult valge.

Lõuna-Aafrika parlament otsustas paar nädalat tagasi valgetelt põllumeestelt maa hüvituseta ära võtta, mis viib paratamatult nende lahkumiseni maalt. Ettepaneku tegi marksistlik partei “Majandusvabaduse võitlejad”.

Allikas: http://uueduudised.ee/uudis/maailm/musta-rassismi-toetajad-tormasid-louna-aafrika-valgeid-aitava-austraalia-ministri-kallale/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP