RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 12. detsember 2018

Kas saame Objektiivi tööga edasi minna?

Head Objektiivi lugejad ja toetajad!

Meie portaali annetuste kogumise jõulukampaanias algab täna teine nädal ja kuigi kampaania on käivitunud edukalt, vajame eesmärgini jõudmiseks veel paljude lugejate toetust.

Seepärast kutsun teid, head lugejad, ühinema nende paljude inimestega, kes on juba andnud oma annetusega panuse selleks, et Objektiivi missioon saaks jätkuda.

Sel aastal oleme kogenud väga teravalt, kuidas sõnavabaduse piire püütakse koomale tõmmata, nii maailmas laiemalt kui ka Eestis, ning sellest ei ole jäänud puutumata ka Objektiiv. Mina ise olen anonüümsete pealekaebajate alusetute kaebuste tagajärjel saanud Facebookilt juba mitu blokeeringut, kusjuures kaks korda on mulle määratud kuu aja pikkune blokk.

Objektiivi lehte ei ole veel Facebook blokeerinud, ent kustutatud on mitmeid meie postitusi ning mis kõige olulisem – meie postituste levikut on drastiliselt piiratud. On täiesti selge, et sõnavabadusele on kuulutatud sõda, et selline sõnum, mis ei ühildu valitseva vasakliberaalse ideoloogilise ja poliitilise programmiga, saaks maha surutud ega jõuaks inimesteni.

Selles olukorras on ülimalt oluline, et me jätkaksime võitlust sõnavabaduse eest!

Me ei tohi lubada oma häält maha suruda ega kehtestada ideoloogilist diktatuuri, millega muudetakse normaalsete loomuseaduslike ja konservatiivsete seisukohtade väljendamine ning võimuringkondade kritiseerimine karistatavaks, justkui see kujutaks endast lubamatut sallimatust, diskrimineerimist või koguni vihakõnet.
Objektiivi seisukohast on see võitlus eriti kriitilise tähtsusega, sest me oleme põhimõtteliselt ainuke parteiliselt sõltumatu konservatiivne meediaväljaanne Eestis.

Kui Objektiiv kaotab võitluse ideoloogilise diktatuuri pealetungi vastu, siis kaob väga oluline osa vabast meediast ja praegu esindatud arvamuste spektrist ning ideoloogiliselt täiesti üheülbaline ja võimuringkondadega ühte sammu astuv peavoolumeedia saab senisest veelgi vabamalt oma valesid ja manipulatsioone ellu viia.

See on olukord, milles me täna tegutseme – päev päeva järel, hommikust õhtuni. Ja kõik märgid viitavad, et see olukord läheb lähiajal veel tunduvalt hullemaks.

Ei saa välistada, et mitte kuigi kauges tulevikus tuleb meil seista silmitsi reaalse ohuga minna normaalsete moraalsete veendumuste väljendamise ja kaitsmise eest kohtu ette või koguni trellide taha, nagu tehti nt Ühendkuningriigis islamiseerumise vastase aktivisti Tommy Robinsoniga.

Teie võimuses, head lugejad, on anda oma väga oluline panus sellesse võitlusesse, millele meie oleme end täielikult pühendanud. Iga annetus annab meile kultuurisõja pidamiseks laskemoona, mistõttu ei ole olemas sellist asja nagu liialt väike annetus.

Tean, et paljude inimeste jaoks on 100-eurone annetus tõsine ohver ning kindlasti pole see kõigile jõukohane. Ka 50-eurone annetus on suure osa inimeste jaoks oluline väljaminek. Aga kui need summad käivad teile üle jõu, siis ehk saate annetada 25 eurot?

Isegi 10-eurone annetus on toeks, sest lõviosa meie rahalistest vahenditest kogunebki paljude lugejate väikestest, neile jõukohastest annetustest.

Samas loodan ka suurematele annetustele, sest Objektiivi igapäevaste lugejate seas on palju inimesi, kes saaks ilma oma rahalist olukorda märkimisväärselt halvemaks tegemata annetada ka tuhandeid eurosid.
Igal juhul võtab Objektiivile annetuse vormistamine meie annetustelehel vaid mõne hetke, mistõttu palun, et te ei jätaks asja ootele, vaid teeksite oma annetuse kohe täna!
Oleme kõigile annetuse teinud lugejatele väga tänulikud!

Annetajad on tõelised Objektiivi sõbrad, sest just teie teete Objektiivi unikaalse missiooni jätkumise ideoloogilise diktatuuri pealetungist hoolimata võimalikuks, näidates et tõelise kodanikuühiskonnana ühiste ideaalide eest seismine on Eestis tehtav.

Tänu teie jätkuvale toetusele saame tõe eest seistes teha tuleval aastal veel rohkem kui siiani. Võitlus saab olema äge, sest meid ootavad ees vaid kord nelja aasta jooksul toimuvad riigikogu valimised, mis määravad olulises osas ära meie ühiskonna kursi.

Tänu teile, head toetajad, anname Objektiivist järgnevatel kuudel igapäevaselt tuld, et riigikogu valimiste tulemused takistaksid ühiskonda lammutava revolutsioonilise ideoloogia pealetungi ja põhiseaduse alusväärtuste kõrvaletõrjumist. Teie toetus annab meile selleks vajalikku laskemoona.

Aitäh, et seiste selles võitluses koos meiega!

Lugupidamisega

Varro Vooglaid
Juhatuse esimees
SA Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks
 
Image

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP