RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 27. detsember 2018

Musulmanid lõikasid kahel naistolerastil pead otsast

Pildil:  Louisa Vesterager Jespersen ja Maren Ueland

17. detsembril 2018 leiti Atlase mägedest Marokos kahe Põhjamaadest pärit naisterahva surnukehad. Tegu oli Louisa Vesterager Jesperseniga Norrast ja Maren Uelandiga Taanist. Selgus, et 28-aastane Maren Ueland levitas Facebook-is  omatehtud saamatuid videoklippe, mis ülistasid moslemite headust ja tarkust. Samas õhutati põlgust ja vihkamist valgete euroopalike inimeste vastu. Ühte sellist videoklippi võib näha:
Selgus veel, et nad olid neid mõrvanud moslemimeestega saanud tuttavateks Facebook-is ja suundusid Marokosse, et koos järgmist sarnast videot teha. Huvitav, kes selliseid ettevõtmisi rahastas?

Infosõda Rootsis
Rootsi riigiringhääling (SVT1) edastas uudise toimunust ja teatas, et naistelt leiti kaelavigastused. See kutsus esile pahameeletormi osa vaatajate hulgas, kes asusid omal käel levitama musulmanide poolt facebook-i pandud videot, kuidas naistel pead maha lõigatakse.
 (Vähemalt ühel, sest siinkirjutaja ei ole seda videot vaadanud ega kavatse seda teha. Mõnede vaadanute arvates ei ole nad midagi õudsamat kunagi varem näinud. Eestis võivad samuti väikelapsed seda videot vaadata, sest ilmavõrgu kasutamisele ei ole tehtud mingeid piiranguid.)

Kõigepealt naised vägistati mitmel erineval viisil hulga moslemimeeste poolt, kamandati neljakäpuli ja islamistid asusid nende päid otsast lõikama. Selle peale teatas ringhääling, et kõik, kes videot vaatavad, saadavad teistele edasi ja/või laevad ilmavõrku üles selgitatakse välja, antakse kohtu alla ja mõistetakse vähemalt neljaks aastaks vangi. Musulmanid on head ja targad edasi.
„Vandenõuteoreetikud“ said samuti oma osa, sest Maren Uelandi Facebook-i konto kustutati koos videotega kuidagi vara alles siis, kui ta laip leiti või veelgi varem.

Allikad: nordfront.se 20. ja 23.12, friatider.se 26.12
Matti Ilvese blogile koostas Jaan Hatto

1 kommentaari:

Alley 30. jaanuar 2019, kell 00:26  

Võta teadmiseks, et need terroristid, kes naised hukkasid ei ole sinust kuigi palju hullemad! Nad on sinuga tegelikult täpselt sama nägu. Vaata! Nemadki on ju oma rumalate ja kitsaste kogemuste ja hirmudega inimesed, kel on mingeid kogemusi valgetega või näinud midagi, mis neis vastikustunnet tekitab. Kindlasti tehakse seda ka oma enda kultuuri ruumis, aga seda ei panda eriti tähelegi. Ühe teise kultuuri esindaja poolt tehtud vigade eest aga maksavad kõik. Kõiki hakatakse vihkama. :)
Sina ja paljud teised eestlased, kes toleraste ei salli teete sama. Mingid moslemid teevad selliseid koledaid asju ja sa ignoreerid ja võimalused ründad neid kõiki, kes siia Eestisse tulevad.

Sallimine ei ole väär. Selliseid terroriste, kes ilma inimese tausta uurimata kohe julmalt tapma kukuvad - neid ei salli mina ka.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP