RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 2. detsember 2018

Sots Jevgeni Ossinovski palub kirikutelt EKRE ja pahase rahva vastu abi

Foto: Wikimedia Commons

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna esimehe Jevgeni Ossinovski hinnangul on debatid ÜRO rändepakti üle väljunud Eestis tsiviliseeritud demokraatliku arutelu raamidest, mistõttu pöördus ta abipalvega Eesti kirikute poole. "Palun teid, head kirikud, kasutada oma erilist ühiskondlikku sõna, et rahulikul advendiajal võidutseks armastus vihkamise üle," kutsub sotside liider kirikuid appi.

Poliitiku sõnul on erimeelsused vallandanud ühiskonnas hirmu ja kurjuse.
"Sotsiaaldemokraadid jagavad kristluse tuumaks olevaid humanistlikke väärtusi. Meie eesmärk ‒ ligimesest hooliv ning sõbralik ühiskond ‒ on ka teie eesmärk. Advendiaeg on ootuse ja rahu, kuid ka enesesse vaatamise aeg. Palun teid, head kirikud, kasutada oma erilist ühiskondlikku sõna, et rahulikul advendiajal võidutseks armastus vihkamise üle," seisab Ossinovski pöördumises.
Esmaspäeval, 26. novembril, avaldas riigikogu kõigest 41 häälega toetust ÜRO rändepaktile, millele eesti rahva enamus vastu on.

Toompeal riigikogu hoone ees korraldatud EKRE meeleavaldusel tuli aga sotside ridades kandideeriv eurosaadik Indrek Tarand politseile üle anda, sest mees rikkus omavoliliselt lavale tungides ja mikrofoni haarates avalikku korda.
Sotside versiooni kohaselt sai Tarand EKRE toetajate käest peksa. Videomaterjal seda väidet ei kinnita.

Allikas: http://www.meiekirik.net/index.php/uudised/764-sots-jevgeni-ossinovski-palub-kirikutelt-ekre-ja-pahase-rahva-vastu-abi
_____________
Sotside idiootsusel ja kahepalgelisusel ei ole mingeid piire! Tegelikult on nemad need, kes on liberaaldemokraatiaga kõige suuremad moraalituse juurutajad ja ka kristliku kiriku hävitajad.
M.I.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP