RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 22. detsember 2018

Mart Helme EKRE toetuse kasvust: Eesti inimene mõtleb oma peaga ja oskab heal ja kurjal vahet teha!

EKRE esimees Mart Helme

Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna esimehe Mart Helme sõnul on erakonna toetuse tõusu taga EKRE kindlameelsus rahvusriigi eest seismisel ning inimeste oskus oma peaga mõelda.

„Üheks EKRE toetuse kasvu põhjuseks on kindlasti rändepakti arutelu, kus inimesed nägid selgelt, et meie kaitseme Eesti suveräänsust ja rahvuslikke huve. EKRE tõi rändepakti teema esimesena avalikkuse ette ja me jätkame võitlust, et meie riik selles paktis ei osaleks. Isamaa andis ju alla! Alguses võttis jõulisi poose, aga loobus võitlusest kohe, kui koalitsioonikaaslased Keskerakond ja SDE neil suud katuserahadega täis toppisid,” ütles Helme.

“Poliitikat jälgiv valija saab aru, et EKRE on ainus, kes on rändeleppe, rahvusriigi ja suveräänsuse küsimustes vankumatu ja võitlusvõimeline. Samamoodi näeb üha rohkem valijaid, et pakume selgelt alternatiivi praegusele valitsusele nii majandus- kui ka väärtuspoliitikas.”
Helme sõnul avaldas reitingutele mõju aga ka see, et vasakradikaalide – sotside ja Eesti200 – provokatsioonid Toompeal ja Vabaduse väljakul pöörasid nende endi vastu.

“Iga vähegi süvenemisvõimeline inimene nägi läbi, et need erakonnad tahavad Eesti poliitikasse tuua madalat ja Läänest kopeeritud Antifa-taktikaid nagu provokatsioonid, laste kasutamine inimkilbina, parempoolsete demoniseerimine ja neile vägivaldsuse omistamine – samal ajal kui tegeliku vägivalla toomisega Eesti poliitikasse tegelevad vasakpoolsed ise. Sotside ja Eesti200 alatud võtted lendasid neile endile vastu vahtimist,” ütles Helme.

“Eesti inimesi ei ole võimalik läbinähtavate valedega manipuleerida, inimesed mõtlevad oma peaga ja suudavad heal ja kurjal vahet teha.“ 

UU

Allikas: https://uueduudised.ee/uudis/eesti/mart-helme-ekre-toetuse-kasvust-eesti-inimene-motleb-oma-peaga-ja-oskab-heal-ja-kurjal-vahet-teha/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP