RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 24. august 2011

Terrorirünnaku ligikaudne kahju teada.

 23 august 2011 15:22 Eesti elanike seas on suhteliselt suur hulk inimesi, kes ei hooli eneseväärikusest ega meie laste, meie endi ja ühiskonna turvalisusest. Võib-olla nad näevad ennast ise tulevikus kuritegude sooritajana ja see asjaolu ajendab neid kurjategijate heaolu eest võitlema? Nii igaks-juhuks.

Need poliitilised jõud ja selliseid jõude toetavad inimesed tuginevad populismile, toetuvad loosungitele võrdsusest ja sotsiaalsest õiglusest, kasutavad alateadlikult ja alatult ära demokraatlike väärtuste mitmetimõistetavust nagu ka inimõigusluse silti, mille all soovivad tegelikult elu Maarjamaal sisuliseks põrguks muuta.

Selline lühinägelik tilu-lilu toob kindlasti kiirelt populaarsust, õlale patsutamist ning rõõmuhõiskeid lumpenluse leeris, kuid ühiskonna jaoks on tegemist puhtalt destruktiivsuse õhutamisega.

Hinnates meedias ilmuvate artiklite sisu ja neile antavate avalike kommentaaride mõtet, suureneb üha enam nende isikute hulk, kelle arvates kaitseministeeriumit rünnanud kurjategija suhtes käituti liigse karmusega.

Kurjategijate kaitsjaid ei huvita asjaolu, et rünnates riigiasutust, ründas ta ühtlasi riigi turvalisust, selle alluseid ja riiki ennast nagu ka igat selle riigi kodanikku. Nad ei hooli ka sellest, et kurjategija tõstis käe riigi vastu kõikki seadusnorme, eetilisi väärtusi ja sotsiaalseid reegleid eirates, inimelusid ohtu seades, rääkimata siinjuures ohust misiganes tüüpi varadele.

Täna me teame, et kurjategija tabas tulistamise käigus kahte politseinikku (õnneks mitte fataalselt), on selgunud muuhulgas ka tekitatud varalise kahju hulk.

Esialgses hinnangus Kaitseministeeriumis toimunud tulistamise järel tekkinud purustuste parandamine maksab  20 000 eurot.

11. augustil toimunud intsidendi tõttu vajavad korrastamist ministeeriumi fuajee seinad ja lagi, samuti 1. korruse koridori seinad, laed ja põrand ning üks kabinet, andis ministeeriumi pressiesindaja Peeter Kuimet ülevaate.

"Iseenesest ei ole intsidendi tagajärjel tekkinud kahjustused suured, kuid kuna tegemist on suurte lagedate pindadega, ei saa üle krohvida ja -värvida üksikuid laike, vaid kogu sein, lagi ja põrand. Samuti vahetatakse välja paar kahjustusi saanud ust," rääkis Kuimet.

Kokku kujuneb nende tööde maksumuseks koos käibemaksuga ligikaudu 20 000 eurot
Allikas: http://bhr.balanss.ee/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP