RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 11. august 2011

Vene peaminister (ja president) Putin on ennast aastate jooksul näidanud "erakordselt mitmekülgse" inimesena

                                 Vastulöök ajalehele "Moskovski Komsomolets Estonia"

 10 august 2011 23:11 Vene peaminister (ja president) Putin on ennast aastate jooksul näidanud "erakordselt mitmekülgse" inimesena. Poliitikast ja uudistest hoolivad inimesed on korduvalt täheldanud tema lõpmatut professionaalset mitmekülgsust ning oskusi kord lendurina, siis laevajuhina, lastearmastajana, laskurina, judomehena, klaverikunstnikuna, tiigritaltsutajana, loodussõbrana  jne. ... jne. Vene telekanalid on korduvalt tervele maailmale selle mehe "erakordseid" andeid ja võimeid demonstreerinud. Eile lisandus veel üks. Sedakorda allvee-arheoloogina. Ja nagu ikka - mitte niisama, vaid kohe ka oskusi parimast küljest näitavana.
Vene uudistekanalid näitasid riburadapidi uudistes seda, kuidas Putin akvalangiga Tamani lahes sukeldudes sealseid arheolooge püüdis aidata ja oh imet - kahemeetrisest sügavusest avastas ta tõelised aarded - kaks seni märkamata jäänud VI sajandist pärinevat amforat, millised kogenud allvee-arheoloog Putin seejärel telekaamerate rõõmsa surina saatel ajaloolaste kätte tõi.
Ainsaks tõrvatükiks meetünnis on see, et välismeedia ja isegi vene enda meedia peab kogu trianglit andetuks lavastuseks.
Allikas:  http://bhr.balanss.ee/




0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP