RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 17. august 2011

VEIKO RÄMMEL: ÕIGUSJUMALANNA PUNASTAKS!


Alates antiiksest ajast on olnud kombeks, et õigus peab olema üheselt mõistetav. Õiguse all pean ma silmas seaduseid. Vaid totalitaarsed reziimid ja diktatuurid on ÕIGUST kasutanud rahva vaenamiseks.

Tänasel päeval oleme sellest algsest tõest ikka hästi kaugele jõudnud. Meie seadused on kõveramad, kui paragrahvi märk ja pahatihti ei piisa neist arusaamiseks ka kolmekordsest kõrgharidusest.

Liberaalne-vasakpoolne valitsemiskord vajab püsimiseks seaduste ja vägivalla abi sama palju kui despotism ja diktatuur. Sest kõik sellised reziimid on loomuvastased. Tänasel päeval on märksõnaks "vihaõhutamine." Tule taevas appi, kui ma mainin, et mulle homod ei meeldi - kas õhutan vaenu ja viha? Kui mainin, et pederast hoidku minu pojast kaugemale, või muidu? Kas kutsun üles vägivallale? Või kui pakun, et homod võiks paigutada Osussaarele (paremat ja tühjemat kohta ei tule pähe) ja las nad siis seal abielluvad ja teevad mida iganes, kas olen siis väärt karistust? Liberalismi (mis vasakpoolne ja seega inimsusvastane) arvates olen, just sellel eesmärgil on REF-i kogemusteta ministri ja endise peasekretäri Kristen Michaeli juhitav ministeerium asunud välja töötama vastava seaduse karmistamist.

Lugege ja imestage:

Justiitsministeeriumi hinnangul on vaenu õhutamist puudutav paragrahv karistusseadustikus ebapiisav ning lähiajal soovitakse seda muuta.
«Justiitsministeerium on seda teemat analüüsides leidnud, et selle paragrahvi kehtiv sõnastus on vaenu õhutamise määratlemiseks kuriteona ebapiisav,» märkis ministeeriumi kriminaalpoliitika osakonna nõunik Tanel Kalmet.
Ta täpsustas, et ministeeriumi hinnangul piirab kehtiv sõnastus oluliselt paragrahvi kasutamist praktikas, sest nõutavat ohu tekkimist on äärmiselt keeruline seostada vaenu õhutamise faktiga.
Tumedaks tehtud lause ütleb välja otse, eesmärk ei ole süü ja selle kindlaks tegemine vaid suude sulgemine! Kurb aga pidulik. Hetkel on asja taga homo- ehk pedeaktivistid, kuid varsti tulevad püünele ka teiste "vaevatud vähemuste" esindajad. Tegelikul on asi lihtne, EL ja nende truu ketikoer Eesti poliitkartell juurutab H.Marcuse ja Trotski uusvasakpoolset maailmavaadet oma võimu kindlustamiseks ja rahva seljas elamiseks. Pederastid ja nende nn õigused on vaid relv selles võitluses. Ja võimalik on see vaid seetõttu, et meil ei ole Rahva Võimu, demokraatiat vaid on selle hale imitatsioon.
Kui Teile selline olukord ei meeldi, siis andke allkiri traditsioonilise peremudeli toetuseks. Toetage ka presidendi otsevalimist ja majoritaarset valimissüsteemi, mis tagab valitud saadikute legitiimsuse, vajadusel tagasikutsumise ja ka vastutuse. Loobume täna Eestis valitsevast partokraatiast ja võimuoligarhia laamendamisest!
Tänasel päeval on aga lugu nii, et vaadates meie peale õigusjumalanna punastab.
Allikas: http://usk-lootus-armastus.blogspot.com/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP