RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 6. august 2011

Venemaal loodi veel üks agressiivne organisatsioon - T34

                                Vastulöök ajalehele "Moskovski Komsomolets Estonia"
Reede, 05 august 2011 11:52 Volgogradis loodi Venemaa vaenlaste vastu võitlejate liikumine T-34. Organisatsiooni juhi kohusetäitja Dmitri Fetissov kirjutas oma blogis, et liikumise asutamiskongress toimus neljapäeval ja oli ajastatud USA presidendi Barack Obama 50. sünnipäevaks. Liikumine on nimetatud Nõukogude tanki auks.

„Ameeriklased ei tohiks unustada, et Venemaal on veel olemas need, kes on valmis võitlema USA agressiivse domineerimise vastu ja et varsti taastab Venemaa üliriigi staatuse, muutes maailma taas mitmepooluseliseks,“ kirjutas Fetissov Lenta.ru vahendusel.

Fetissovi postituses on öeldud, et organisatsiooni peamiseks töösuunaks saab võitlus Venemaa välis- ja sisevaenlaste vastu, see tähendab inimestega, kes astuvad üles Venemaa vastu, aga ka uue eliidi kasvatamine andekate noorte hulgas ja võitlus oranžide revolutsioonide ohu vastu Venemaal.

Fetissovi sõnul toetasid liikumise loomise algatust mitu riigiduuma liiget.

Fetissov ütles Interfaxile, et Venemaa vaenlaste vastu võitlejate liikumine hakkab korraldama pikette ja miitinguid. Oma võitluses kavatsetakse kasutada olemasolevate Venemaa patriootiliste noorteorganisatsioonide Naši, Rossija Molodaja ja teiste kogemusi.

Lenta.ru artiklis tuuakse ära ka mõnede olulisemate "vaenlaste" nimed, milles osas on lähtutud organisatsiooni "Noor venemaa" (Rossija molodaja) poolt koostatud nimistust ning vastavast leheküljest internetis. Vaenlaste hulka kuuluvad loomulikult olulisemad vene opositsiooni liidrid (Nemtsov, Kasparov) kui ka näiteks meelsusvangi staatust "nautiv" endine venemaa rikkaim mees Hodorkovski.

"Vaenlase" kuju loomisel on šnitti võetud Nõukogude Liidu 1936. a. konstitutsioonist, kus oli sisse toodud "rahva vaenlase" (rahvavaenlase) mõiste - isik, kes ründab ühiskondlikke ja sotsialistlikke väärtusi ning vara.
Allikas: http://bhr.balanss.ee/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP