RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 14. august 2011

VEIKO RÄMMEL: TRADITSIOONILIST PERET TOETAB JUBA 100 INIMEST


100 ALLKIRJA TRADITSIOONILISE PEREMUDELI KAITSEKS KOOS, ALLKIRJADE KOGUMINE JÄTKUB. ALLKIRJASTA SIIN!


Mul on hea meel teatada, et vaatamata ametliku meedia blokaadile on märgukiri traditsioonilise perekonna kaitseks kogunud keskonnas petitsioon.ee juba 100 allkirja. Allkirjade kogumine jätkub. Märgukirja avaldasid vaid alternatiivmeedia veebiväljaanded: Meie Kirik, Terve Mõistuse Sündikaat, Sõltumatu Infokeskus, Koguja ja paljud blogid!

Vastuoksa, nn 41 kirja pederastide (homoabielude) toetuseks, avaldasid mitu korda kõik suure meedia väljaanded. Minu arvates on see asjaolu kõnekas, Eesti võimud (kuna teadaolevalt on ametlik meedia võimude meelne) soosib ametlikul tasandil rahvuse hävimist, teadaolevalt ei ole samasooliste ja muude väärakate kooselu jätkusuutlik! Väidet toetab ka asjaolu, et üks Eesti suursaadik (nime ei taha mainida) toetas hiljuti Praha homoparaadi. Samuti justiitsministri hiljutised avaldused, milledes ta kangesti soovib seadustada homoabielu.

Kui vastastele sõna ei anta, siis on ilmselge, kuidas mäng käib. Tegu on jalgpalliga, kus ühelt meeskonnalt on võetud väravavaht ja pool meeskonda.
Otsustav EI homoabieludele, anna oma toetusallkiri nüüd, kui soovid, et me rahvana ja inimestena säiliksime.
Allikas: http://usk-lootus-armastus.blogspot.com/ 
_______________________
Loe lisaks ka siit: http://rahvuslane.blogspot.com/2011/08/matti-ilves-eesti-rahva-arvu.html 
M.I. 

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP