RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 18. veebruar 2015

Kaitskem üheskoos perekonda: Suure küsitluse tulemused

TÄHELEPANU!
Täna avalikustasime selle suure küsitluse tulemused, millega uurisime riigikogu kandidaatide seisukohti seonduvalt kooseluseadusega.
Allviidatud lehe vahendusel on kõigil võimalik küsitluse tulemustega tutvuda ning neist valimisteks omad järeldused teha. Kandidaatide vastused on esitatud nii koondtabelis kui ka ringkondade kaupa.
PALUN LEVITAGE KÜSITLUSE TULEMUSTE KOHTA SÕNA VÕIMALIKULT PALJUDE SÕPRADE JA TUTTAVATE SEAS!

Avage link: http://riigikoguvalimised2015.ee/kusimustik-riigikogu-kandidaatidele/


Allikas: https://www.facebook.com/kaitskemperekonda?fref=nf


7 kommentaari:

raivo orgusaar 18. veebruar 2015, kell 15:01  


Suurima karuteene Meile kõikidele, Meie Eestimaa loodusele ja kogu rahvale, eriti veel Meie laste tervisele ja tulevikule üldse, teevad kõik need, kes valivad suures sinisilmsuses ja tegelikkuses sügavalt petetutena oma häid tuttavaid reformikaid, isamaalasi ja sotsiaaldemokraate, lootes, et need heasüdamlikud, kuid ütlen ausalt natuke eluvõõrad ja oma tegevuse tegelikke tagamaid mittemõistvad tuttavad nendes maffiaerakondades, midagi head ära teevad.

Kuid tegelikkus on alati sellistel puhkudel läinud hoopis teisti, just nõnda nagu poleks soovitud ja nii läheb ka edaspidi, et need head soovivad, kuid väga valedes erakondades olijad ja keset päris poliitmafiosse kandideerides, ei pääse oma kauge asetuse tõttu valimisnimekirjades ealeski Riigikogusse ja ongi õnneämblikena keset mürgiämblike kandideerima pandud vaid selleks, et oma ilusatesse võrkudesse tõmmata kõikide heade ning südamlike Inimeste hääled, need, kes muidu oleksid hääletanud väiksemate, kuid õigluse ja rahva heaolu eest seisvate erakondade ja nendes kandideerivate isiksuste poolt.


Inimesed tulge mõistusele, sest kaalul on kogu Eestimaa ja Meie edasikestmise ning Meie laste tulevik!

Anonüümne 18. veebruar 2015, kell 16:23  

Kuni püsib valimiste võltsimise kahtlus, ei suuda rahvas seaduslikke vahendeid kasutades midagi muuta. Teha maidani on ohtlik -sekkuvad kohe võõrjõud ja kaotame oma edasiviiva jõuna tegutsevad inimesed.Seega -tasapisi murendades kartelliparteide võimu -ehk jääme ellu. On meie rahvas üle elanud rootslased,taanlased,sakslased, venelased. Nüüd on uus oht -valijate hääli võidakse muuta,kustutada,juurde trükkida -just e- valimistel.

Anonüümne 18. veebruar 2015, kell 16:53  

EKRE üks suurimaid plusse on, et on lubanud muuta valimisseadust. Helme hääled läksid eelmisel valimisel hääle ülekandmismehhanismi kaudu jagamisele REF ja`KESK vahel!!!

Anonüümne 18. veebruar 2015, kell 16:54  

Need lingid valimisringkondade kohta ei avane.

Matti Ilves 18. veebruar 2015, kell 18:25  

Kontrollisin veelkord, minul valimisringkondade lingid avanevad ilma igasuguste probleemideta.

nuntsel 18. veebruar 2015, kell 23:15  

No nii, kas siis hääled jagamisele jälle,miks,siis ei saagi Ekret jälle valida.Tegelikult on minu soov veel kaugemale tulevikku vaadata,see on EL ajupesu masinast välja astuda ja Usa-ga koostöö Nato piirides,ja ei usu ka seda----minu esivanemad ootasid valget laeva siiani---aga oh häda---tulid ka eestisse õiget demokraatiat tooma koos võõrriigi presidendiga.ei multi kultile ei erinevus rikastab,ainult eesti parteid.

Anonüümne 24. veebruar 2015, kell 11:16  



Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed
erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP