RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 7. veebruar 2015

MATTI ILVES: INIMÕIGUSTE KESKUS ÕPETAB LOLLI RAHVAST VALIMA!

Kari Käsper, foto Karli Saul

Eesti inimõiguste eksperdid soovitava vlijatele Riigikogu valimistel mitte anda hääli EKRE ja IRLi poolt! Üllatav on muidugi see, et nende "inimõigustest " mitte lugu pidavate parteide hulkka on sattunud ka "väärikas" kartellierakond IRL, kes on teinud tublit tööd Eesti riikluse hävitamisel ja meie rahva müümisel rahvusvahelise suurkapitali orjusse, näiteks erakonna ESMi pooldav seisukoht.

Kaitskem üheskoos perekonda, Facebook´is: "Head inimesed! Siin on Eesti Inimõigute Kesuse kui ühe peamise homopropagandistliku organisatsiooni poolsed soovitused valimisteks. Tehkem omad järeldused!"
Kommenteeritud artikli link: SIIN
Ja samas lisab Anti Poolamets: "EKRE sai jälle tasuta reklaami võrra rikkamaks. Või õieti on Inimõiguste Keskus GONGO- ehk riiklikest vahendistest ja välisriikide poolt rahastatud ja juhitud kontor, ehk maksab maksumaksjale hea summa. Halb on see, et nad kahandavad pidevalt inimõiguste mainet rahva hulgas. Vabandage, aga mis seos on inimväärikuse põhimõttel ja õigusel elule lakkamatu seksuaalvähemuste promoga, demokraatliku enamuse tahte eiramisega ja uute abieluvormide kehtestamisega? Mis seos on vasakpoolsete nõuetel miljonite kaupa majanduspõgenikke vastu võtta inimväärikusega? Kuidas varem inimõigused olemas said olla ilma homoabieludeta?"

Küsiksin veel üldisemalt, et kuidas sai demokraatia üldse eksisteerida möödunud sajandil ja selle saj. esimesel kümnendil, kui ei teatud üldiselt veel midagi moraalitust ja suure tolerantsusega suhtumisest igasugustesse seksuaalvähemustesse?

Anti Poolametsal on õigus, kui ta ütleb, et "EKRE sai jälle tasuta reklaami võrra rikkamaks" ja olgu siin toodud veel üks tasuta reklaam talle ja EKRE-le:

2 kommentaari:

Anonüümne 7. veebruar 2015, kell 15:57  

Kui juba soovitamiseks läks,siis mina jälle soovitan mitte anda häält sotsiaaldemokraatidele, sest rääkimata muust jamast ei ole nad 4 aastaga suutnud isegi täita oma valimislubadust - astmeline tulumaks. See oli ju see, millega nad köitsid valimistel tuhandeid madalapalgalisi.

Anonüümne 9. veebruar 2015, kell 13:47  

Kuni säilib võltsimise kahtlus, on kõik asjatu -ja mida teeb siis peale valimisi meeleheitlik rahvas?Võimuparteidel on aeg kolida PRÜGIKASTI



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP