RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 17. veebruar 2015

MATTI ILVES: Rahvuslike blogide pidajad on kuulutatud paremäärmuslasteks

Nüüd on blogi "Rahvuslane" tagasihoidlik pidaja kuulutatad ühes teiste rahvuslike blogide autoritega lausa paremäärmuslasteks ja rahvusradikaalideks. Seda on tehtud nö. täiesti teaduslikul tasemel uurimuses "Paremäärmuslik sõnavabadus eesti rahvusradikaalide veebisuhtluses", autorid Mari-Liis Madisson ja Andreas Ventsel. Muide, uurimus on viidud läbi täiesti heas ja ehtsas neomarksistlikus stiilis.

Uurimuse link: http://www.folklore.ee/tagused/nr57/madisson_ventsel.pdf

 Nüüd on meil paremäärmuslaste silt alatiseks küljes ja sellest on ehk võimalik vabaneda vaid siis, kui Eesti saab taaskord iseseisvaks.
Ega siin üliliberaalses ühiskonnas, kus ebamormaalsust ning perverssusi peetakse täiesti respektaabliks, midagi muud oodata ei olnudki ja mainitud sõnavabadust ei ole ka enam kauaks; pruugib vaid kehtima hakata uus seaduse redaktsioon nn. vihakõnede osas...

2 kommentaari:

Anonüümne 17. veebruar 2015, kell 13:21  

Käparditest poliitikutele pole see ainus ämber , millesse astuti.Oskamatusest juhtida riiki on kogu eesti ühiskond raisku aetud.Kuid pole viga, aeg paneb ka piiritaguste mõisnike kintsukraapijad paika.Kui euromajandusmudel ja perverdimoraal kokku kukuvad, muudavad ka antud "uurijad" värvi. Ja siis on rahva otsustada, karistada neid eesti riigi hävingule kaasaaitamises või ei. Teadupärast on sellised kuriteod rängalt karistatavad....

Anonüümne 17. veebruar 2015, kell 21:09  

Meil eestis peabki olema rahvavõim poliitikute üle,poliitikud vastupidi piiravad meie tahet,ja need kes rahvusriike ja rahvast hetkel juhivad on täielikult poliitilised populistid ja etnomahohhistid,kuid iial ei soovi uut kommunismi..sest globaliseerumine hellitavalt tähendabki seda,meil on nii palju välismaised lobistide gruppe kes soovivad rahvuste väärtusi nõrgendada ning saavutada kontrolli meie üle,need on lihtsalt ilusate sõnade taha peidetud organisatsioonid kes teevad tööd Euroopa Manifesti ja Agenda 21 heaks,kuid me ei soovi NWO ja ei soovi siia uusi immigrante kolmandatest riikidest,ei multikultuurile ja erinevus rikastab,ei sotsidele ja liberaalsetele reformidele.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP