RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 18. veebruar 2015

Mati Tamm: Euroliit teatavasti loodi siis, kui kolooniad hakkasid isesesivuma

Euroliit teatavasti loodi siis, kui kolooniad hakkasid isesesivuma ja parasiteerima harjunud rikkad riigid otsisid võimalusi kellegi arvelt rikastuda, turge laiendada jne. Enamus riike on nüüd kas paljaks varastatud või on see tegevus veel pooleli nagu Ukrainas. Eesti aeg tuleb siis, kui fosforiidi kaevandamiseks läheb. Selleks on siin nüüd baasid ja lugesin ka sõjatehaste rajamise plaanidest, olete ehk ka kursis, sellest meedia kirjutas, nüüd on vaikus. Võõrtööliste toomise jutud on igapäevased meedias. Toimub psühholoogiline ettevalmistus.

Pole mingit vahet, kas oligarhid on idast või läänest, rahva vastu on nad igal juhul, kuna see tõug läheb üle laipade. Kõik jutud euroopalikest väärtustest, demokraatiast, missioonidest on suitsukate. Peab totu olema, kui sellest veel pole aru saadud. Laignat pakuti eile kuulamiseks, tema rääkis, kuidas alamkihi rahvast ära kasutatakse kahurilihaks, musta töö teostajaiks, sest käsualuseid on alati võtta, nii nagu mesitarus on töömesilasi palju. Nii et kui on vaja sõda pidada, lähevad musklimehed tehastest sõtta rikaste rikkusi suurendama.

Tänapäeval globaalse eliidi mängudes on suur rumalus minna vabatahtlikult surma nende huvide eest. Mingit Eesti riiki ei ole, see on ju teatavasti äriühing, kus mingi osa on marjamaal ja ülejäänud vaatavad ise, kas rändavad ära vöi vaatavad seda pulli pealt. Pankrotilained on veel ees. Ameerikas, Prantsusmaal ja mujal on väikeärid köik alla neelatud suurkorporatsioonide poolt. Kahju, et rahvas laseb end lollitada neist juttudest poolte valimise kohta. Nüüd on egoismi kõrgaeg ja igaüks vaatab ise, keda usub ja teenib. On ori vöi vaba. Kokku hoitakse söja ajal ja pärast seda. Ellu jäävad läbinägelikud, varanduse suurus ei päästa.

Allikas: Merike Lillenberg, Facebook

3 kommentaari:

Anonüümne 18. veebruar 2015, kell 16:45  

Nii on, teatavasti polnud ju Kolumbuski mingi maade"avastaja", vaid valitsuse poolt toetatud-rahastatud ärimees, kuninganna soosik, kes otsis uusi kaubateid.

Aleksander Kaasik 20. veebruar 2015, kell 06:38  

Euroopalik vààrtus vààndus Ukraina nàitel rahuinglitel alles siis rahu peale mòeldes, kui tunti JòUDU.Ajal kui IdaUkrainas lapsi ja vanureid tapeti ei tiksunud kultuurikihi alla peitu pugenud euroopavààrtuste hàirekell

Anonüümne 24. veebruar 2015, kell 11:16  



Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed
erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP