RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 13. veebruar 2015

Valimisstuudio, 11.02.2015

Sotsiaalpoliitika teemadel debateerivad Tallinna TV valimisstuudios Jüri Ratas Keskerakonnast, Helmen Kütt Sotsiaaldemokraatlikust Erakonnast, Raivo Orgusaar Eesti Iseseisvusparteist, Aimar Altosaar Eesti Vabaerakonnast, Imre Mürk Eesti Konservatiivsest Rahvaerakonnast ja Aleksander Laane Erakonnast Eestimaa Rohelised.

Saate link: http://www.tallinnatv.eu/index.php/saated-sarjad/arutelu/valimisstuudio/2907-2015-02-11-valimisstuudio

  Kõik esinejad takerdusid pisiasjadesse, nende lahendamine aga olukorda ühiskonnas suurt ei paranda. Ainus kandideerija, kes julges tõe välja ütelda oli Raivo Orgusaar, aga kuna sellises "paremas seltskonnnas" pole kombeks tõde rääkida, siis saatejuhid katkestasid teda korduvalt lausa poolelt sõnalt.
M.I.

1 kommentaari:

Anonüümne 14. veebruar 2015, kell 01:32  

Suurest murest eesti tuleviku pärast ei tule siin und.Toksin mõne reakese -valimisstuudiod kui niisugused ajavad südame pahaks ja üldse kogu see valimiste jant. Sõidad liinitaksos, raadiost tuleb lahe muusika, ja siis järsku hakkab muusika katkedes üks koll pasundama -haridus annab töö ja rohkelt palka,kindlalt edasi ja mitte tagasi...Kohutav!Ja postkastis on iga päev tülgastuseni ära tüüdanud nägudega broshüürid ebausutava jutuga, mida ei usu siin eestimaapeal mitteüksi täie mõistuse juures olev sell -sest sama jutt käib 20 aastat. EKRE on hingekosutav nähtus, kuid harva kuuldel, selles on häda. Head ööd, kallid kaasmaalased, ehk on homne päev parem.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP