RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 17. veebruar 2015

VARRO VOOGLAID: Kõige suurem vale poliitikas

Hiljuti kirjutasin SAPTK toetajatele ja paljudele teistele inimestele sellest, mida nimetasin KÕIGE SUUREMAKS VALEKS POLIITIKAS:
“Kõige suurem vale poliitikas, millega on pikka aega rahvast petetud, seisneb sisuliselt väites, et inimesed peaksid andma oma hääle halbadele poliitikutele või parteidele, sest muidu tulevad võimule veel halvemad poliitikud või parteid.
Vabadele kodanikele peaks selline manipulatiivne mõtteviis olema mitte ainult võõras, vaid eemaletõukav!
Just sellele hirmutamistaktikale tuginedes on suurerakonnad meelitanud aastast aastasse hääletama enda poolt paljusid inimesi, kes neid tegelikult ei toeta – Keskerakond kasutab seda Reformierakonna vastu, just nagu Reformierakond kasutab seda Keskerakonna vastu. Just selle vale abil kindlustavad erakonnad oma võimupositsiooni, hoides uued tulijad parlamendist eemal.
Ent olgem ausad: tegelikult mõtleb ainult ori nii, et targem on toetada oma ebaõiglast ja vägivaldset isandat, sest vastasel juhul võib ta sattuda veel ebaõiglasema ja veel vägivaldsema isanda meelevalda.
Aeg on selle orjaliku vale kütkeist välja murda! Seepärast rõhutan tungivalt: keda iganes Te ka ei vali, ärge mingil juhul hääletage ühegi kandidaadi ega partei poolt, kelle tegevus või vaated on Teile tegelikult moraalselt vastuvõetamatud. Vastasel korral jäävadki meid alatiseks valitsema poliitikud, keda me tegelikult ei toeta.
Seepärast on ülimalt oluline, et mitte keegi ei annaks oma häält kandidaadile ega parteile kartusest veel halvema ees. Vabad kodanikud peaks valima oma südametunnistuse järgi, lähtudes kandidaatide moraalsest kvaliteedist, mitte poliitikute manipulatsioonide ja valede kohaselt.”
Ja nüüd pakub peaminister Taavi Rõivas meile justkui tellimuse peale täiusliku näite, kuidas kõnealust vale ikka ja jälle häbematu manipulatiivsusega maksimaalselt lüpsta, nagu hingevaakuvat lehma. Sisuliselt võib tehnika kokku võtta nii:
“Kallid noored, te PEATE TULEMA valima ja ANDMA OMA HÄÄLE MEILE – mitte selle pärast, et me seda vääriksime, vaid selle pärast, et vastasel korral läheb teie olukord veel palju hullmeks. Ja seda te ju ei taha, kallikesed, või mis?”
Naeruväärne või traagiline? Sõltub vaatenurgast – naeruväärne, et nii labaseid manipulatsioone nii häbematult kasutatakse; traagiline, et nii labased manipulatsioonid nii paljude inimeste puhul ka toimivad ja endiselt edu toovad.
Allikas: https://vooglaid.wordpress.com/2015/02/16/koige-suurem-vale-poliitikas/

8 kommentaari:

Unknown 17. veebruar 2015, kell 10:40  

Selles see häda ongi, et inimesed valimiskabiinis ei mõtle, mida head või kurja see isik on eelnevalt korda saatnud. Veel vastutustundetum on mitte valima minna.

Anonüümne 17. veebruar 2015, kell 13:29  

Häda on selles, et rahvas pole mitte sugugi rumal. Sest valida pole olnudki kedagi.Valimised on üles ehitatud väga kavalalt -vali, keda tahad, ikka tulevad võimule samad näod .Ja seda juba 20 aastat. Me ju tegelikult ei teagi ,kuidas rahva hääled on jagunenud -kui on kahtlus laiaulatuslikus võltsimises. Ja häälepüüdjad parteides ei ole iial võimule tõusnud. Parem oleks jätta rahva hurjutamine rumaluses, selle asemel kõrvaldada e-valimised ja karmistada sedelite kukku lugemisel järelvalvet. Ja siis ehk selgub hoopis teine pilt.

Anonüümne 17. veebruar 2015, kell 17:14  

Jah, mu oma sugulasedki hääletasid REF ja IRL poolt lihtsalt hirmust Venemaa, venemeelsete ja Savisaare ees.

Unknown 17. veebruar 2015, kell 19:41  

Kui mul palutakse teha valik New Yorgi 5 maffiaperekonna vahel ja seletatakse, et kui ma ühte perekonda ei vali, sii tuleb võimule teine ja halvem perekond, siis... siis ma keeldun selles maffia mängus osalemast. Sest ma ei toetada maffia valitsemist tervikuna.

Anonüümne 17. veebruar 2015, kell 21:18  

Ma olin täiesti keeletu,kui rääkisin noorte inimestega,kes pole midagi kuulnud NWO,agenda 21,Euroopa Manifestist,sooneutraalsusest,noored 26-34aastased ei usu lihtsalt,et niisugune asi hakkab eestis toimima---perekonna ja eesti riigi hukutamisest.Ma ei ole kunagi pooldanud sotsialismi ja liberaalset ja valelikku reformi erakonda,minu perekond toetab ainult väärtusi.mida armastab terve eestimaa.ON AEG

raivo orgusaar 17. veebruar 2015, kell 23:08  

Tegelikkuses tasuks rahval ikka ka märgata seda, et olemas on veel ja väga palju väikeerakondi, kelle poolt hääletada. Kui Te aga valima ei lähe, siis kasuttakse Teie valoma hääl ilmselt ära reformile võidu kinnistamiseks. Just nii see on juba ka toimunud. Uurige, milliseid tegelikke lahendusi pakub Eesti Iseseisvuspartei ja minge kondlasti valima :)

Anonüümne 18. veebruar 2015, kell 16:36  

Rahvas valis kunagi suurte lootustega ja õhinaga "äraostmatuid"-noored teotahtelised mehed. Ja mida saavutati? Uustulnukad muutusid veelgi ülbemateks rahva soovidest ülesõitjateks.See andiski tagasilöögi. Uusi tulijaid hakati umbusaldama. Õnneks on EKRE-l jätkunud visadust võita teatava osa rahva usaldus -aitäh neile. Probleemiks võib kujuneda võltsimisoht valimistel

Anonüümne 24. veebruar 2015, kell 11:17  



Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed
erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP