RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 28. juuni 2016

Aldo Roomere: Raske meelehaigus levib

Raske meelehaigus levib üle Euroopa. Kas tõesti pole hullutohtritel enam tööd ja leiba vaja? Või on nad unustanud Hippokratese vande ja hakanud kingseppadeks, soss-seppadeks või hoopistükkis miskiteks bürokraatiamasina rahaliselt õlitatud asjapulkadeks?

Meelehaiguse nimi on sallivus - sallitakse kõike, mis on iidsetest aegadest peale olnud kogu inimkonnale vastuvõetamatu, kuriteona karistatav ja jälk. Sallitakse abielu omasooliste vahel, tatiste, munadeni ulatuva täitanud habemega vanameeste seksi seksist veel mitte midagi teadvate lastega, sallitakse seksi kitsede, kaamelite, eeslite ja teiste loomadega, mõned trukivad ennastunustavalt autosid ja muid kõlblikke avasid omavaid mehhanisme, täiesti pööraseks pöördunud naisetaolised olendid astuvad suguühtesse kõrghoonete, kõrgepingemastide ja teletornidega. Lapsi õpetatakse juba enne emarinnast võõrdumist seksilelusid kasutama ja suuga kondoomi dildo otsa toppima.

Lollakas olla on uhke ja hää, eriti siis, kui sul on olnud õnnetus sündida eestlasena. Sallivad vehivad oma vikerkaarekirjude sallidega pedeparaadidel, eurovisiooni lillaroosal klounaadil, loomakaitsjate kiunumiskoosolekutel ja roheliste ruigamisfestivalidel konnadele paremate hüppamistingimuste loomiseks.
End igasugusest inimväärsest arvamusest eemalerahastatud arvamusliidrid targutavad päevast päeva nõretavalt nägusast neegriarmastusest, mis on kordades parem suvalist liiki ligimesearmastusest, sest ligimene pole see, kes on sünnist saadik sinuga kõrvuti elanud, vaid ligimesest ligimesem on parandamatu parasiit, kes on valitsuse tahtel paigutatud sinu raha eest sinu tuppa elama ja sind su naise kõrvalt voodist välja tõrjuma.

Salliv indiviid on täna inimese etalon, musternäidis eurobürokraatide kehtestatud diktaadi järgi konveiermeetodil toodetavast kasulikust idioodist, kes sallib absoluutselt kõike, mis on kahjulik tema kodumaale ja rahvale, kahjulik tervisele, mõistusele ja kogu seni veel mõistuse juures olevale inimkonna osale.
Sallivuse sündroomi all loosungeid hõiskav biorobot on ideaalne ori, meie tuleviku pant ja valitsuse truu käsilane, sest tal puudub isiklik seisukoht ja ajutegevus, ta on vaid hästijuhitav tükk bioloogilist rämpsu, mille ainus väärtus on tema kütteväärtus.

Allikas: Facebook

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP