RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 2. juuni 2016

Homoaktivistid nõuavad, et kuninganna Elsast tehtaks lesbi

Hea Matti Ilves!
 
Eile avaldasime Objektiivis artikli, mis väärib laiemat tähelepanu ning millest nähtub, millisel salakavalal moel püüab homoliikumine oma eesmärkide poole pürigda, rakendades lapsed oma ideoloogilise võitluse teenistusse.
 
Nimelt on homoaktivistid tõmmanud käima jõulise avaliku kampaania, millega survestatakse Disney filmikompaniid, et ülimenuka animafilmi “Lumekuninganna ja igavene talv” (Frozen) teises osas tehtaks miljonite väikeste tüdrukute lemmikkangelasest, kuninganna Elsast lesbi.


Ma ei hakka sellest asjast siin lähemalt kirjutama, ent soovitan tungivalt, et loeksite artikli ise läbi ning juhiksite sellele ka oma sõprade ja tuttavate tähelepanu. Ühest küljest võiks ju öelda, et mis see üks multifilm ikka loeb, aga paraku on siin tegu mitte ühe multifilmiga, vaid näitega sellest, kui alatute ja tegelikult lihtsalt kuritegelike võtetega väärastunud ideoloogilist programmi ühiskonnale peale surutakse.

Nagu näha, ei piisa homoaktivistidele sellest, et nende survel võetaks vastu seadused, millega moonutatakse perekonna ja abielu tähendust. See, mida nad tegelikult tahavad, on kogu meie kultuurilise palge ümberkujundamine ning just selleks peetakse eriti oluliseks ka meie laste ja lastelaste ideoloogilist indoktrineerimist.

Ilmselgelt ei tohi väärikad kodanikud lubada sellistel asjadel juhtuda. Aga vastuseisu ülesehitamisel peab esimeseks sammuks olema teadlikkus neist rünnakutest meie ühiskonna alusväärtuste vastu, millega me silmitsi seisame.

Seega palun veel kord, et levitaksite selle artikli kohta oma sõprade ja tuttavate seas sõna, nii e-posti kui ka sotsiaalmeedia vahendusel.

Ja kui võimalik, siis liituge ka juba ligi veerandi miljoni inimese toetuse saanud petitsiooniga, millega palutakse Disneyl mitte alluda homoliikumise jõhkrale survele, vaid säilitada austus laste süütuse vastu.

Heade soovidega,

Varro Vooglaid
Juhatuse esimees
SA Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks

PS! Lisaks eelnevale juhin Teie tähelepanu ka tervele reale artiklitele, mille oleme avaldanud näitamaks, millise hullumeelsusega on tegu USA-s praegu avaliku võimu osalusel jõuliselt kehtestatava "transsoolisuse ideoloogia" näol. Temaatilised artiklid leiate siit:
 

1 kommentaari:

Anonüümne 3. juuni 2016, kell 18:34  

Elementaarne loogika ütleb, et kuna tegemist on Disney'ga (teadagi, millise kollektiivi esindajatele see firma kuulub), siis antakse järgi veel suurima hea meelega. Selle tõestuseks pöörata tähelepanu järgnevale artikklile, mis toob välja mõne kuu taguse Hollywoody suurfirmade boikoti Georgia osariigile, kuna too keeldus homoabielusid legaliseerimast. (Nende seas on nii Disney, Warner kui ka uudisteagentuurid CBS, Fox jne.) telegraph.co.uk/news/2016/03/26/georgia-facing-hollywood-boycott-over-anti-gay-bill/



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP