RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 10. juuni 2016

MATTI ILVES: SUURBRITANNIA ISESEIVUSREFERENDUMIST

Suurbritannia iseseivuse pooldajad (referendum toimub 23. juunil) said hiljuti tugeva löögi allapoole vööd. Nimelt asusisd riigi kolm suuremat ametiühingut "Vikerraadio" teatel pooldama brittide Euroopa Liitu jäämist.

See võib viia brexiti pooldajad kaotusele, kuna ametiühingute võim on saareriigis küllaltki suur. Ametiühingute liidrid põhjendasid oma sellist terve mõistusega vastuolus olevat seisukohta vaid kartusega, et töötajate sotsiaalsed toetused ja tööolud võivad halveneda. Hoolimata sellest avaldusest pooldavad britid lahkumist praegu liidust 48 % ja jäämist 44 %.

Aga, eks varsti näeme, juuni lõpp pole enam kaugel ja loodame, et britid siiski hülgavad selle vastiku Euroopa Liidu. Suurbritannia otsusest oleneb veel mitme teise osariigi lahkumine liidust, näiteks Tšehhi, Holland jne.
_____________
NB! Täna 11. juunil saabusid uued arvamusuuringud ja nende järgi vastuseis Euroopa Liidule kasvab, lahkumist pooldab juba 55 % ning jäämist ELi 45 % .

1 kommentaari:

Anonüümne 10. juuni 2016, kell 20:04  

Kasin lootus,et lahkuvad,kui vaja , "keevitatakse" puuduolevad hääled juurde ja manipuleeritakse tulemust.Iialgi ei usu, et neil õnnestub sellest sunnitud abielust lahkuda.Kui siin eestiski ei suudeta käputäit võimukrabanud isikuid minema kihutada.....



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP