RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 4. juuni 2016

Mart Helme vastus Jevgeni Ossinovski valedele: keda Jumal karistada tahab, sellelt võtab ta kõigepealt ikka mõistuse

Sotside liider Jevgeni Ossinovski on algatanud piinliku laimukampaania Konservatiivse Erakonna ja rahvusriigi põhimõtete vastu ning ei põrku tagasi kõige otsesemate valede ees, kirjutab Mart Helme.

Alustaksin sellest, et need, kes inimesi omavahel tülli ajavad, istuvad praegu valitsuses. Just sotside ja reformierakondlaste pressing , millega suruti läbi kooseluseadus, oli see, mis ühiskonna moraalsete tõekspidamistega sügavas vastuolus oleva aktina rahva tigedaks tegi. Sama võime öelda migratsioonikriisi puhul. Ka ääremaastumist ning maaelu lammutava haldusreformi läbisurumine ei tee muud, kui lõhestab ühiskonda.
Ma ei räägigi pikemalt loovutuslikust piirilepingust ning avalike teenuste küünilisest kokkutõmbamisest, samuti kobarmaksueelnõu läbisurumisest kohe peale valimisi. Kõigil neil asjadel on peal ka sotsiaaldemokraatide näpujäljed.

Lõhestajad pole mitte meie, kes me neid rahva mandaadita tehtud samme kritiseerime, vaid need, kes neid teerullitaktikaga rahvale peale suruvad.
Sisuliselt on kõige selle näol tegemist just asjadega, milles Ossinovski süüdistab meid: kooseluseadus, immigrantide tervitamine ja poputamine olukorras, kus arvestatav osa meie inimestest elab vaesuses, on ravikindlustuseta või sunnitud parema elu otsingutel Eestist lahkuma, kvalifitseeruvad tõepoolest ei muuks kui kehtiva ühiskonnakorralduse lammutamiseks.
Mis puutub humanistlikesse väärtustesse, siis alustame taas kodust: mäletan, et ka sotsid hääletasid koolitoidule lisaraha määramise vastu ja just sotside taha on jäänud Euroopa sotsiaalharta täismahus ratifitseerimine. Nende lihtsate, kuid praktiliste – ja mis kõige tähtsam – meie oma inimeste elementaarseid inimõigusi tagavate asjade asemel meeldib sotsidele tegeleda võitlusega illegaalsete immigrantide ja homoaktivistide eest.

Piinlik on muidugi ka see, et sotside liider ei põrku tagasi kõige otsesemate valede ees. Kui ta väidab, et me soovime viia Eesti isolatsiooni, siis kust ta seda võtab? Sellest, et me hindame realistlikult, mitte ideoloogilise pimeduse seisukohast Euroopa Liidus toimuvaid protsesse, mis võivad (sic, võivad!) viia selle ühenduse lagunemiseni ja tegeleme juba aegsasti plaaniga B?
Ta valetab ka, nagu sooviksime me lahkuda NATOst. Ei soovi, kuid juhime tähelepanu ja tekitame diskussiooni nende probleemide üle, mis seostuvad NATO võimekuse, poliitilise tahte ja logistiliste probleemidega Balti riikide kaitsmisel. Sotsist kaitseminister tegeleb sel ajal aga üksnes mantraga NATO lepingu paragrahv viiest.
Me pidavat esindama Kremli agendat. Seda teevad just vasakliberaalid, ärritades rahvast ning ajades inimesed tagajalgadele neile peale surutavate, kuid inimestele vastuvõetamatute otsustega. Loomulikult ei istu Kremlis idioodid (Ossinovski lemmiksõna), kes tekkinud olukorda oma huvides kasutada ei püüa. Aga me ei lähe sellele liimile, et laseme ennast Putiniga hirmutada ja neelame seetõttu vasakliberaalide sigadused alla. Me ei lepi nende Orwelliku maailmaga, kus vale on tõde ja ebanormaalsus normaalsus.
Vale on ka see, nagu halvustaksime me vähemusi ja naisi. Ei halvusta. Me lähtume (erinevalt sotsidest) aga Eesti põhiseadusest, mille kohaselt Eesti on rahvusriik ja seisame selle eest, et meie rahvas säilitaks oma iidsel kodumaal peremeheõigused. Mis puutub naistesse, siis saab Ossinovski moraalse õiguse meid kritiseerida alles pärast samuti nelja või kuue lapse üleskasvatamist traditsioonilises perekonnas nagu Martin Helme ja mina.

Ja lõpetuseks. Ossinovski nimetab Eesti Konservatiivset Rahvaerakonda korduvalt nišiparteiks. Täielik ämber. Meil on rohkem liikmeid kui sotsidel, meil on tunduvalt kõrgem reiting kui sotsidel, meie läheme trepist üles, nemad lähevad trepist alla. Me esindame kogu Euroopas tõusvat rahvuslust ja rahvaste soovi elada oma rahvusriikides, mitte kogu Euroopas populaarsust kaotavat 19. sajandi Marxi-Engelsi ja 20. sajandi Herbert Marcuse ja Mao Zedungi ideoloogiat.
Sotsid on juba oma loodusseadusi ja inimloomust eirava agendaga kaotanud Eesti venelaste toetuse, jättes nad täielikult Keskerakonna mõjuvälja, nüüd kaotavad nad oma meievastase võitlusega järk-järgult üha enam ka eestlaste toetust. Jõudu neile selleks! Keda Jumal karistada tahab, sellelt võtab ta kõigepealt ikka mõistuse.

Allikas: http://uueduudised.ee/mart-helme-vastus-jevgeni-ossinovski-valedele-keda-jumal-karistada-tahab-sellelt-votab-ta-koigepealt-ikka-moistuse/

1 kommentaari:

Anonüümne 6. juuni 2016, kell 04:02  

Mõtlemisainet Delfi kommentaariumist. Kirjutati selline kommentaar.


See näitab järjekordselt, kui elukauged on igasugu Reinsalud tegelikult riigis toimuvast ega tea päriselt ka ise justiitsministrina kehtivaid seadusi riigis.
Eelmine aasta lugu Lääne-Eestist. Elatise võlgnik raha puuduses jooksis suletud kontot kiirlaenuga avama. Eestlastel on miskipärast kombeks võlga katta uute võlgadega. Juba ette teada polnud just parim lahendus. Tänaseks kohtutäitur hoopis arestinud ja müünud maha nende laste vanavanemate maad, kelle huve kohus ja täitur algselt justnagu kaitsma pidi. Täitur ajab taga rida paberil ja teda väga ei huvita, kus või kuidas rahad laekuvad. Kuid riigi point jääb täiesti arusaamatuks. Ise toodetakse võlglasi veel juurde ja suurimad kaotajad selles loos lapsed ise. Pole kindel, et laste endi huvides on kaelani võlgades lapsevanem(ad), nagu kipub olema. Ometi on Eesti täiesti kehtiv seadus, et elatise maksmisel ei tohi sattuda lapsevanem suurematesse võlgadesse, aga ei ole suudetud seni kuidagi järgida kohtu poolt. Kohtutäituritel ükstaskõik sellest ja kannatajaks jälle lapsed.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP