RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 25. juuni 2016

Sinine Äratus õnnitleb britte iseseisvuspäeva puhul

EKRE noorteliikumine Sinine Äratus avaldab heameelt Suurbritannia lahkumise puhul rahvusvastase ideoloogia valitsetavast Euroopa Liidust. Referendumitulemus on suur võit rahvuslikele ja iseseisvusmeelsetele jõududele kogu Euroopas. See on ka märk Suurbritannia rahvusidentiteetide taasärkamisest, mis annab lootust väljastpoolt Euroopat Briti saartele jõudva immigratsioonilaine peatamiseks ja illegaalide repatrieerimiseks, seisab Sinise Äratuse pressiteates.

“Siiralt rõõmustav, et nii suur osa Suurbritannia inimestest hindab iseolemist ja suveräniteeti rahanumbritest kõrgemalt,” sõnas Sinise Äratuse juhatusse kuuluv Triin Kuusk. “Sellega on Euroopa Liidu esimene selgroolüli murtud ja meil jääb vaid võtta eeskuju brittide julgusest, otsustavusest ja oma rahva arvamuse austamisest.”

2014. aastal napilt kaotusega lõppenud Šotimaa iseseisvusreferendum, Donald Trumpi presidendikampaania USAs ja võit eilsel rahvahääletusel on kõik valusad löögid läänemaailmas valitseva globalistliku süsteemi pihta, leiab Sinine Äratus. Šotimaa iseseisvusreferendum tunnistas, et sel vasakliberaalsel süsteemil on raske tulemust saavutada ilma otsese manipuleerimise ja negatiivse meediakampaaniata. Brittide seekordne võit oma rahvuslike huvide eest seismisel on eeskujuks kogu Euroopale.

Sinine Äratus rõõmustab, et Suurbritannial on nüüd võimalik Brüsseli bürokraatide asemel pöörata nägu uuesti oma järglaste poole Rahvaste Ühenduses. Kuid see ei tohiks tähendada lõppu saareriigi suhetele Euroopaga. Vastupidi, Sinine Äratus on veendunud, et end euroliidu diktaadist lahti rebinud ja oma rahvusidentiteedi taasavastanud rahvad peavad tegema senisest palju tihedamat koostööd Euroopa piiride kaitsel ja multikulturalistlikust ideoloogiast vaba maailmajao ülesehitamisel.

“Me peaks kõik õnnitlema Britannia rahvast taasleitud iseseisvuse puhul, mida nad saavad edaspidi iseseisvuspäevaga tähistada. Nüüd on ka neil esimest korda ajaloos selline tähtpäev kalendris,” ütles Sinise Äratuse juhatuse liige Kert Urmas Raudvere.

Allikas: http://uueduudised.ee/sinine-aratus-onnitleb-britte-iseseisvuspaeva-puhul/ 
____________
Kummaline on siiski see, et šotlased näivad leppima vaid pseodoiseseivusega ja soovivad jääda ELi! Seda näitas kujukalt hääletus referendumil. Ju nad ei ole veel tundnud tõelist immigrantide survet, mis on tabanud eelkõige lõunapoolseid Briti maakondi.
M.I. 
 

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP