RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 12. juuni 2016

Euroopa Inimõiguste Kohus: mingit õigust "homoabielule" ei eksisteeri

.
Hea Matti Ilves!
 
Mõne päeva eest langetas Euroopa Inimõiguste Kohus väga olulise otsuse, millest Eesti peavoolumeedia ei ole paraku kirjutanud mitte sõnagi. Seepärast mõtlesin asjast Teile vahetult teada anda.
 
Nimelt otsustas Euroopa Inimõigute Kohus, et Euroopa inimõiguste konventsioonist ei tulene mitte kellelegi mitte mingisugust õigust nõuda riikidelt nn homoabielu seadustamist ega ka selle tunnustamist. 

Kirjutasin sellest otsusest lähemalt meie portaalist Objektiiv, kust saate kaasuse kohta lähemat infot:

 
Otsus on eriti oluline seetõttu, et paljud homoaktivistid armastavad alatasa avalikkust eksitada väitega, nagu tuleneks õigus nn homoabiellu astuda inimõigustest ning nagu oleks riigid seetõttu kohustatud abielu tähenduse radikaalselt ümberdefineerima.

Euroopa Inimõiguste Kohtu otsus kinnitab ühemõtteliselt, et niisugused nõudmised on valelikud ja alusetud. Õigust astuda abiellu endaga samast soost inimesega ei tulene mitte ühestki rahvusvahelisest inimõigustealasest lepingust ning isegi oma liberaalse meelestatuse poolest tuntud Euroopa Inimõiguste Kohus ei väida vastupidist.

Olen tänulik, kui levitate uudise kohta sõna ka oma sõprade ja tuttavate seas, et info jõuaks laiema ringi inimesteni.
 
Heade soovidega,

Varro Vooglaid
Juhatuse esimees
SA Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks

PS! Lisaks eelnevale juhin Teie tähelepanu ka Objektiivi selle nädala juhtkirjale, mis kannab endas väga olulist sõnumit, vaadeldes küsimust sellest, kes on Eestis tõelised ühiskonna lõhestajad ja vaenu õhutajad:

2 kommentaari:

maks 13. juuni 2016, kell 00:00  

Võtke teadmiseks:
homoõigused , homoabielud , LGTB , geiklubid jmt on 100% USA eripoliitika ja Euroopale kohustuslikuks tehtud norm! Ainult USA looming ja ideoloogia.

Anonüümne 13. juuni 2016, kell 12:41  

Hakaku sotsid ja teised meie rahvast verise julmusega teerullina ülesõitnud poliitikud (hääletanute nimekiri on rahvale ju teada) oma viga parandama ning ükshaaval rahva käest vabandust paluma. Homodele rajatud omasooliste kooselude seadus tuleb tühistada ning see tuleb tühistada algusest peale ehk kehtetuks muuta.

Poolt hääletanute nimekiri peaks iga päev kuskil üleval olema, seda ei saa unustada ega andeks anda! Opositsioon peaks hoolitsema, et ESMi ja omasooliste õuduse läbisurujate nimekirjad on igal pool ning tuletatakse meelde, kuniks valimistel teame kõik, kes olid meile peale sirtsutavad broilerid.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP