RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 1. märts 2017

EESTI MEEL: Tõe-eelne Eesti II



Eestlase aseaineks selle veerandsajandi kestel välmitud poliitkorrektne  Ɇͤesti inimene = Homo estonicus on sõge surrogaat. Mõnda naaberkeelde tõlkimisel ulatuvad selle arukad vasted uusmetslasest ↔ Eesti kodakondseni, külvates nõnda loodetud selguse asemel segadust.


KERSTI KALJULAIU ESIMENE HINGEERITLUS
Tekst tervikuna ➢ »EESTI TRUMP«


Eestlane kui sini-must-valge neeger. Kui Kersti Kaljulaid Liivimaa vidust Luxembourgi kaudu sudusiivutult Kadriorgu imbus, hoidus ta lisaks kramplikult sõnast 'eestlane' — kuni ühe konkreetse ajakirjaniku küsimuseni: keda pidada eestlaseks?
Kersti Kaljulaid: Eestlane on igaüks, kes end eestlaseks peab. Selle kohta ei ole põhiseaduses piirangut, mis on presidendivalimistel — et peab olema sünnijärgne EV kodanik. Eestlane võib olla ka see inimene, kes on võtnud e-residentsuse tunnistuse ja siis tuleb sulle Slushil ütlema: 〝Saad aru, ma olen nii eestlane!〞 Minu jaoks ta ongi. [---] Ma ei näe, et üheski riigikorralduslikus aspektis või tavaelus oleks väga oluline, mis rahvusest keegi on. Mina näiteks olen natuke saarlane ja natuke mulk. Minu pressinõunik Taavi Linnamäe on setu…
Kas nii andis Kersti uue väärtuse oma senisele tabusõnale, mida ta vahepeal ehk oli eurokraadi raudkapis hoidnud võimuviisakuse (PC) tõttu ja mida pöördumisel rahva poole edaspidi evitada saab, seda saame näha. Vastus võib tulla ka dramaatilise tõdemuse, koguni uue rahvusülese kogemusena. Kuna etniline eestlane ei ole vist PC ega IN.

Poliitkorrektsuse agressioon jõudis meile mäletatavasti Lihula sündmustega Partsi valitsuse ajal. Sai vastulöögi aprillirahutuste käigus Ansipi valitsuse ajal, kui Eestis oli võimujärjel tegelik (deideologiseeritud) rahvuslus, mis võib aga taas sattuda löögi alla Ratta valitsuse ajal. Pole vaja aurat näha mõistmaks, et ka valitsusliidu eesotsas on punamats. Kabinetti valitseb aga lillavurle ja too sillutab  E E S T I  teed teisele riigikeelele ja sotsialistliku internatsionalismi (multi-kulti) riigiusuks kuulutamisele.

Neid uuspagulasi, kes EV-lt asüüli taotlevad, on viiel viimatisel aastal jõudnud siia keskmiselt 10 iga kuu. Neist lõviosa sõidab siia mitte müslimaalt, vaid VF-ist. Lähiajal võib idapõgenike hulk aga ⥸10-kordistuda majanduskriisi ägenedes, ⪢100-kordistuda poliitkatastroofi või täiesti ennustamatuks paisuda uue maailmasõja puhkedes. Poolteist-kilomeetrise taktikalise näidistara asemel vajab Eesti idaraja, eestikeelsuse ja -meelsuse strateegilist kindlustamist kõikjal, kuhu vähegi EV võim ulatub. Mitte  E E S T I  lõhkumist ega rahvusriigi lammutamist kodakondsuse 0-varianti edendades ja riigikeelt nišikeeleks tõrjudes.

Savisaare võimupärijad vastses valitsuserakonnas tajuvad küll paratamatut sundi muutuda väliselt läänelikumaks, siiski on nende olemuslik saatus juhtida kõige Ostalgilisemat, ENSV õigusjärgsust ja kodakondsust väärtustavat  E E S T I M A A  rahvarindlikku perestroikat vms Moskva uutmisalgatust toetavat parteid, kelle tänase ideoloogilise umbseisu tingib eksistentsiaalne hirm minetada eestimaalaste  E E S T I  -vaenulikuma elemendi — Kremli-meelse valija poolehoidu. Keskerakonna võim lähendab nii või teisiti põhiseadusjärgse eesti rahvusriigi lõppu. Aga Edgar Savisaare kloone on valitsuses juba enam kui üks.

Arvestades 〝Isamaa〞 osa Kaljulaiu eluloos ja tõe-eelse Res Publica kestlikkust, on Kaljulaiu—Partsi Lux-0-0-0-malekäik loomulik ja Isamaa + Res Publica liidu jätkusuutlikkuse kinnitus. Vaid pikkade vangerduste + osava spinniga pinnal püsiv IRL võib küll oma unekarjatustes olla Isamaa 2.0. Nende kooslusega võimuliitu on haaranud aga täielik «konsensus vene keelele poolriikliku staatuse andmiseks», mis vormistati alustuseks riigi õigusabi seaduse välkkiire kohendusena. Opositsioonipoliitik Herkeli tähelepanek:
Täpsemini oli seadusmuudatuse sünd järgmine. Rahvasaadik Olga Ivanova [KE] nõudis, Urmas Reinsalu [IRL] lasi ametnikel kiirelt vormistada, õiguskomisjon hääletas muudatuse sisse pidulikul aastalõpuistungil — umbes prae ja magustoidu vahel — ning Eiki Nestor [SDE] surus riigikogu juhatuses läbi tempo, mida see eelnõu mingil juhul ei vajanud.
E E S T I M A A  on provintsi nimetus.
  E E S T I  ei kuulu selle kümmekonna riigi sekka, mille pärisnimi on -maa järelliitega, nagu
Iirimaa — Prantsusmaa — Saksamaa — Svaasimaa — Taimaa — Tšehhimaa — Uus-Meremaa — Valgevenemaa — Venemaa

Allikas: http://eestimeel.blogspot.com.ee/2017/02/toe-eelne-eesti-ii.html 



 
 

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP