RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 20. märts 2017

MATTI ILVES: MIS SAAB PEALE EUROOPA LIIDU LAGUNEMIST?

Euroopa Liidu lagunemine ei tohiks enam mõtlevatele inimestele olla ei-tea-mis uudis. On isegi ennustatud, et see toimub juba selle aasta lõpus, sellest lugege SIIT.
Olen ka ise sageli lõpetanud artiklid üleskutsega astuda välja E. Liidust. Aga hoopis raskem on arvata, mis saab siis, kui EL ongi lagunenud?
Kui eeldame seda, et laguneb vaid EL ja NATO jääb esialgu allas, siis on tulevikku märksa kergem ennustada ja ei pea muretsema kohe riigi julgeoleku pärast, sest Euroopa Liit meile mingisugust sõjalist kaitset niigi ei pakkunud. Seoses Donald Trumpi võimuletulekuga on siiski lootust, et ka NATO muutub ja pöördub tagasi oma esialgsete ülesannete juurde, olla isesesivatele riikidele kaitseallianssiks, mitte aga pidevalt sõdivaks ühenduseks maailma niiditõmbajate huvides, sellest lugege SIIT.
Arvan aga, et ELi lagunamine ei too meile veel iseseisvat riiki! Arvatavasti toetatakse lõpuni surevat liitu ja siis sellel reeturvalitsusel on veel küürutamiseks põhjust, sest Herman van Rompuy ütles täiesti selgelt ja üheselt, et 2009 oli esimene "Maailmavalitsuse" aasta globalistide eestvedamisel.
Kindel on veel see, et kartellipoliitikud hakkavad otsima mingit uut liitu kuhu kuuluda, sest need tegelased iseseisvalt enam elada ei oska. See võib olla näiteks Põhjamaade Liit, kus saaks ajada edasi liberaalset-multikultuurset poliitikat.

Euroopa Liidu kukkumine ei too meile automaatselt veel vabadust, vaid annab hea võimaluse kukutada kodune kartellivõim ja siis saab hästi näidata, et moraalitu liberaalne poliitika ning euroopalikud "väärtused" on vaid ummiktee.
Selleks tuleb lollitatud rahvale rääkida vaid tõde ja tirida ta välja valedelõksust, kuhu on kuulekas meedia ta on suunanud.

Nii, et meil tuleb toetada ikka rahvuslikke jõude, eelkõige EKREt ja ka Eesti Iseseisvusparteid ning Eesti Vabaduspartei – Põllumeeste Kogu. Kuulda on, et EIP ja EVP-PK soovivad ühineda üheks erakonnaks, kuid jäädase ilmselt hiljaks ja suured sündmused toimuvad varem (või-olla isegi erakorralised RK valimised), kuna ühinemine on plaanitud alles järgmisteks Riigikogu valimisteks, mis toimuvad alles 2019. aastal.

Vabadus ei tule ilma võitluseta, ka siis, kui Euroopa Liit on surnud!

2 kommentaari:

Anonüümne 23. märts 2017, kell 14:10  

Aitäh, Matti Ilves lohutava artikli eest.Loodame, et kõik siiski laabub meie väikese rahva jaoks ja tegudemehed tulevad varjust välja. Ootame oma Lembitut ja ei kedagi teist.

Anonüümne 26. märts 2017, kell 20:56  

Meil on oma Lembitu olemas - Einar Laigna. Noorematest Varro Vooglaid. NATO ja Trumpi suhtes on asi selge, et Trump ei loobu jätkuvast neokoloniaseerimisest seal,,kus kasumit saab lõigata ja NATO teenib ainult USA huve. Meie plekime kinni osaliselt. Peaasi, et poleks sõda. Eestlane saab hakkama, kui ka ei saa osta ameerika kaupu või rämpstoitu. Venemaa on sanktsioonidega ainult võitnud - hakkas arenema oma põllumajandus.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP