RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 16. märts 2017

MATTI ILVES: KAKS HALBA UUDIST

Esimene halb uudis on see, et "Postimees" kirjutas: "Täna õhtupoolikul kogunenud Eesti Rahvusringhäälingu nõukogu valis ERRi uueks juhiks Erik Roose" ja Delfi lisas: "Roose ametisse kinnitamise otsuse poolt olid ERR-i nõukogu liikme Rain Tamme sõnul kõik 9 nõukogu liiget."

Eriti kummaline on see, et lõpuks peale pikka lehmakauplemist andis Roose poolt oma hääle ka Martin Helme, kes on EKRE esindaja ERRi nõukogus. See koht on konservatiividele kindel kui Riigikogu erakonnale ja poleks olnud mingit mõtet hääletada Roose poolt.
Hoolimata sellest hakkas M.Helme kompromissitama ja andis erakonna hääle Eerik Roose poolt, kelle eelviimane töökoht oli ajalehe Postimees/AS Eesti Meedia ärijuht, peadirektor, müügidirektor (1998–2016).
Möödunud kuul kirjutasin, "Jaa, nüüd on täiesti selge, et Eesti Konservatiivne Erakond soovib saada nn. parketikõlblikus parteiks ja tahab tasapisi võtta koha sisse kartellierakondade võrdväärse partnerina." Nii tegutsedes ei saa EKRE kunagi erakonnaks kes moodustab valitsuse. Siin ei aita neid ka kõva isamaaline retoorika.
Teine halb uudis tuli Hollandist, "Postimees": "Hollandi üldvalimistel on peaminister Mark Rutte liberaalne erakond Vabaduse ja Demokraatia Rahvapartei (VVD) saamas 150-kohalises parlamendis 33 kohta, selgus esialgsetest tulemustest, kui loetud oli üle 90 protsendi häältest.
Islamivastane Vabaduspartei (PVV) Geert Wildersi juhtimisel on saamas 20 kohta ehk viis kohta rohkem."

Kuna Hollandis on palju väikeparteisid, ongi võidu saavutanud liberaalid ja moodustavad ka valitsuse. Neile tõi lõpus võidu rahva hirmutamine Geert Wildersi nimega ja ka viimasel ajal Türgi vastasus. Vabaduspartei võidu korral pidavat saabuma osariigis täielik kaos.

1 kommentaari:

max 16. märts 2017, kell 22:10  

Holland on aastasadu üliliberaalne
kaubandusriik kus peamine on raha ja rahvustunne teisejärguline peale jalgpalli kus mustad skoori teevad. Kanepi avalik kaubandus , homofiilia ja suurprostitutsioon on kaubamärgid.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP