RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 9. märts 2017

Harri Kingo: Kaljulaid paotas oma agendat

Pilt Kaljulaidi sisemaailmast kohe selgem. Mind jäi aga Kaljulaidi öeldut lugedes kummitama, et kes küll on see "meie", kelle nimel Kaljulaid välisriigis [presidendi visiit Soome, 07...08.03.17] nii julgelt ja enesekindlalt esineb? (Kaljulaid: “Me oleme Eestis võtnud samasooliste paaride suhete registreerimise suuna, see suund võib aidata ühiskondadel edasi liikuda.")

Ning teine suur probleem: Kaljulaid loob teadlikult ja tahtlikult välismaal Eestist ja Eesti rahvastest pilti, nagu oleks kõik me siin väga valmis homoabielude ja homode lapsendamisõiguse ja kes teab veel millega. Ma ei saa aru - kuidas võib Eesti Vabariigi president avalikult välisriigis valetada!? Kaljulaidil pole ju vähimatku tõenduslikku materjali selle kohta, et enamus siinsest rahvast neid samme toetab? Vastupidi: on ju kõigile teada ja ilmselge, et rahva absoluutne enamus on otseselt nende sammude vastu?

Kuidas saab olla, et EV president (!!!) valetab silmagi pilgutamata terve maailma ees minu ja sinu - meie kõigi ja kogu Eesti kohta!?

Allikas: Eve Raid, Facebook

1 kommentaari:

Anonüümne 9. märts 2017, kell 17:59  

See on propaganda- demagoogia võte, Eesti nn. president läheb Soome, ütleb kõik eestlased on selle poolt, Soome pressa tuleb Eestisse ütleb Soomes kõik selle poolt, tegelikust ei tea kohapeal keegi, mis on tegelik seis - nii on kerge valetada. Nüüd on teada- milleks meil ja Soomel on president.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP